sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Glossyboxin joulukalenterin luukut 7-9

Kurkataanpa taas, mitä löytyi joulukalenterini luukuista 7-9. Mukaan mahtui yksi hiukan blääh-tuote.

Se tuote tuli luukusta numero 7. Patisserie de Bain -merkkinen, huumaavan mansikkakerman tuoksuinen Strawberry Cupcake Bath & Shower Crème. Minä en näistä kylpy- ja suihkutuotteista niinkään piittaa, mutta ehkäpä palkitsen itseni joku päivä kuumalla kylvyllä, miehen luona kun on amme yhdessä veskissä.


Kahdeksannen päivän luukusta ilmestyi Real Techniques -merkkinen Expert Face Brush. Tätä minulla ei entuudestaan olekaan, joten oli ihan mieluinen yllätys. Olen yrittänyt opetella käyttämään siveltimiä sormien asemesta meikkaamisessa, ja onhan se myönnettävä, että jossain määrässä tulos on parempi.


Tänään luukusta putkahti sitten matkakokoinen Charles Worthington Volume & Bounce Body Booster Mousse. Ihan mielelläni kokeilen tätäkin, vaikka omastakin takaa hiuksista volyymia löytyy. Tuotteen lupaus on antaa eloa elottomille hiuksille.

*****
Pitääpä vielä hiukan kirjoitella tuosta eräästä aiemmasta luukusta löytyneestä Nip+Fab -merkkisestä Dragon's Blood -seerumista.


En ensin tajunnutkaan, että kyseessä on meikinalustuote! Se sisältää tietty mm. hyaluronihappoa, krooton-uutetta (Croton lechleri, ihoa parantava/uudistava, antioksidanttinen, kosteuttava, anti-inflammatorinen, hoitava, suojaava...kuulostaapa ihmeaineelta...), punarevonhäntäuutetta (kosteuttava, vahvistaa ihon lipidikerrosta, ihoa uudistava), Gransil EP-9:ää (joka täyttää ja häivyttää juonteita ja saa ihon näyttämään silkkisen pehmeältä) ja risiiniöljyä.

Mitäs pidit näistä tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia tuotemerkkejä, eikä niin tuttuja paitsi Real Techniques :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, Patisserie de Bain ainakin kannattaa pitää mielessä, jos pitää herkullisen tuoksuisista kylpy- ja suihkutuotteista!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!