lauantai 8. joulukuuta 2018

Huda Beauty

Voi, olisi niin monta palettia, joista blogata! Kunnostaudun nyt yhden suhteen, eli kyseessä on Gemstone Obsessions ja kaunishan se on. En ole koskaan oikein osannut käyttää luomivärejä, mutta tavoite on olla niidenkin kanssa hiukan rohkeampi.


Vaikka tämän amerikkalaisbloggarin paletteja on ylipäätään paljon kehuttu, niin voi vaan sanoa, että laatu ei aina ole ihan konsistentti. Tämä paletti tosin on kauttaaltaan aika hyvä. Pääsääntöisesti sävyt ovat luotuja tummemmille ja tummempi-ihoisille, joten ihan kalpeanvaaleille suomalaisille ne eivät ole parhaita mahdollisia.




Osa on hieman varisevaa, kuten kuvista näkyy. Koska valokuva vaimentaa efektiä, voin vaan sanoa, että en voi kuvitella oikeastaan mitään näistä erittäin kalpealla suomalaisella iholla.

Edit: Tuli aluksi väärät kuvat, tässä oikea!

Kävin parilla viinilasillisella ystävättäreni kanssa tänään, ja tässä luomilla on kuvissa oikeassa yläkulmassa olevaa vihreää. Livenä se näytti aika hurjalta, mutta kuvissa efekti laimeni. Sain meikistäni kehuja, ja täytyy sanoa, että tyypillisen suomalaisille harmaanvihertäville silmille voi käyttää vastaväri violetin asemasta myös tuota vihreää. Kuva ei todellakaan kerro koko totuutta!

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!