lauantai 22. joulukuuta 2018

Glossyboxin joulukalenterin luukut 20-22

Katsotaanpa taas, mitä Glossyboxin joulukalenterin seuraavista luukuista  - tai laatikoista ilmestyi.


20. luukusta paljastui Steve Laurant -merkkinen huulikiilto (putkilossa lukee kyllä Lavrant....). Sävy on aika tumma Eggplant. En ole niinkään huulikiiltojen ystävä, mutta tämä ei ole sitä tahmaisinta sorttia ja pigmentti on hyvä. Sävy ei ole sellainen, jonka olisin itse hankkinut, mutta joskus voi tietty - ja pitäisikin - rikkoa rajojaan ja kokeilla!



21. luukku piti sisällään Pixin aurinkopuuterin. Sävy on Beach Rose. Tällainen minulla on ennestäänkin, joskaan ei taida olla juuri tätä sävyä. Ihan hyvä sekin.


Tänään luukusta putkahti Zelens (by Dr. Marko Lens) -merkkinen, plastiikkakirurgin kehittämän sarjan Transformer Instant Renewal Mask. Näyttäisi olevan aika tyyris sarja, netistä kun kurkkailee hintoja...

Naamiosta näkyy olevan ainakin yksi kliininen tutkimuskin, josta hyviä tuloksia. Tosin n-määrä ei taaskaan ole tiedossa, joten se on kaiketi suhteellisen pieni, joten ihan luotettavasti ei tuotakaan tutkimusta voi siis ehkä tulkita.

Kyseessä on siis pikakaunistava naamio, joka sisältää mm. laktobionista happoa, glyseriiniä, sormilapakelppiuutetta (levä, hyvä antioksidantti), hiivauutetta (antioksidantti), sheavoita, hyaluronihappoa, risiiniöljyä, magnesiumia (saattaa parantaa ihon kosteustasapainoa), risiiniöljyä, silanetriolia (silikonista derivoitua ainetta, joka parantaa ihon ja hiusten pintaa varsinkin käytettynä jonkun proteiinin kanssa, kuten tässä seesamiproteiinin ohella, mikä napakoittaa ihoa) ja entsyymejä (hellästi kuoriva vaikutus).

Enpä ole kyseisestä tohtorista kuullutkaan, saatika sitten hänen kosmetiikkamerkistään, mutta mielelläni kokeilen!

Miltäs vaikuttivat tällä kertaa antimet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!