maanantai 31. joulukuuta 2018

Ipsy Glam Bag marraskuu 2018

Tulipa inspis tilata pari Ipsyäkin, pitkästä aikaa. Lopetin kuitenkin tilauksen maltillisesti kahteen pussukkaan, mikä on hyvä, sillä Alluren boxi riittää mainiosti kuukausittaiseksi ylläriksi. Katsotaanpa, mitä pussukassa oli tässä kuussa.


Näissähän tulee aina tällainen pieni meikkilaukku mukana. Nyt se oli lilahtavan sininen mustilla sydänkuvioilla.


Aluksi osui silmiin kaksi arkkinaamiota. Merkki on Timeless Beauty Bar ja naamiot nimiltään Up in the Clouds (sisältää hyaluronihappoa) ja Glam and Glow (sisältää C-vitamiinia), joissa molemmissa siis on luonnokuitupohja. Hyvä näin, koska olen huomannut joissain vanutyynyissäkin nykyisin olevan keinokuitua.


Tässä pussukan muut antimet, katsotaanpa niitä yksitellen.


Tästä ilahduin kovin! Purkillinen Jelly Pong Pong -merkkistä pigmenttiä, sävy on Stellar. Väri näyttää tässä turhankin turkoosilta. Itse asiassa se on enemmän lemmikinsininen. Sinisiä luomivärejä minulla ei liiemmin taida ollakaan.


Sitten siellä oli NYX Velvet Matte -huulipuna sävyä Volcano. Näyttää puikossa aika tummalta, mutta alla vähän kuvaa sekä tästä huulipunasta, että ylempänä olevasta pigmentistä. Näin pimeällä vaan ei saa kovinkaan kummoisia kuvia 😒.


Ciatén Extraordinary -irtopuuterinäyte oli sitten ihan lilliputtikokoa, mutta mielelläni kokeilen sitäkin. Läpikuultavat puuterit ovat aina käyttökelpoisia.



Mukana oli myös Tarten matkakokoinen Amazonian Clay 12-hour -poskipuna sävyä Quirky. Minulla on yksi tällainen entuudestaan (täysikokoinen, eri sävy tosin), ja se on niin pigmenttistä, että kuluu todella hitaasti! Hyvä näin. Sävy on kivan persikkainen.

Mitä pidit tuotevalikoimasta?

2 kommenttia:

  1. Oho, aika kiva sisältö,mutta Allure on parempi.

    VastaaPoista
  2. Kivoja tuotteita sinullakin pussukassa. Tuo huulipuna vaikutti kivalle!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!