lauantai 15. joulukuuta 2018

Glossyboxin joulukalenterin luukut 13-15

Taas on tullut aika kurkata, mitä Glossyboxin joulukalenterin seuraavat luukut sisälsivät. Yleensä näin keskivaiheilla tapaa olla tylsempää sisältöä, mutta ei näistäkään voi valittaa!


13. luukusta paljastui Karmameju-merkkinen konjac-sieni. Sieni on hiilellä terästetty ja anti-age -tyyppinen (Balance), luonnollinen ja biohajoava. Sopii sekaiholle.


14. luukussa oli täyskokoinen Elgon Refibr Haircare Concentrated Restoring mask, eli siis korjaava hiusnaamio, joka sisältää glyseriiniä, Klamath-levästä saatuja tehoaineita ja keratiinia, joka korjaa hiusta. Kokeilen mielelläni!



Tänään luukusta tuli tämän postauksen hauskin; eli INC.redible Jelly Shot -huulirasva! Ajattelin ekaksi, että ihan plääh, mutta ei se sitä ollutkaan! Katsokaapa kuvia! Ei ihme, että esimerkiksi Lookfantasticista tämä oli myyty ennätysajassa loppuun.

Sephoran sivuilla näkyy, että tätä on saatavilla useaa eri sävyä. Esim. NailsInc näköjään toimittaa Suomeenkin. Tuote sisältää luonnollisia öljyjä (avokado, E-vitamiini ja riisinleseöljy) ja siihen on upotettu hienoja, kimaltavia kultahippuja ja aito kukka. Ihana!

Mitäs pidit saaliista tällä kertaa?

3 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!