perjantai 14. joulukuuta 2018

Birchbox, lokakuu 2018

Minulle tuli UK:ssa joskus Birchbox vähän aikaa UK:ssa, ja nyt oli USA:n Birchbox tarjouksessa 7,50 USD, niin ajattelin ottaa yhden. Eihän se niin hyvä ole kuin Allure, mutta ihan vaan vaihteeksi. Katsotaanpa, mitä boxi piti sisällään...

Loota on aika iso muutamalle tuotteelle, mutta hyvänkokoinen säilytyslaatikoksi. Nättikin.


Ylhäällä on  - jälleen kerran - Eyeko-merkkinen silmänrajaustussi. Olen useamman kerran maininnut, että näistä on erinäisistä boxeista tullut varmaan ainakin puoli tusinaa, ellei jo enemmänkin. Toisaalta, niitä katoilee jatkuvasti ja joka käsilaukussakin voi ihan hyvin olla yksi, joten ei haittaa. Hyvä kynähän se on.

Sinivalkoinen tuubi sen alla on Air Repair Protect + Prevent Hydrating Serum -tuubi. Sisältää hyaluronihappoa ja lakansiemenuutetta (!!!!) ja 1-3 tippaa riittää kasvoille ja kaulalle. Erittäin riittoisaa siis! Mielenkiintoista...

Sen alla on matkakokoinen Mellow Cosmetics Liquid Lip Paint -tuubi. Sävyt on näköjään nimetty kaupunkien mukaan, ja saamani sävy on Auckland. Allaolevassa kuvassa se tosin näyttää tummemmalta ja ruskeammalta kuin onkaan  - se on enemmänkin marjaisa sävy. Edelläoleva linkkikään ei kerro koko totuutta. Pysyvyys huulilla lienee aika hyvä, sillä käsivoiteella vuoratusta kämmenselästäkään se ei kovin helposti kokonaan poistu. Huulimaali on erittäin pigmenttinen ja vegaaninen sekä parabeeniton. Ei kuivata huulia (tämä onkin hyvä tieto).


Keskellä oleva suurin purnukka on Schmidt's Sensitive Skin Deodorant Stick. Näistä olen kuullut paljon, mutta epäilen, että toimiiko se minun ihollani. Olisi ollut hauska testata viime kesänä... Mielenkiintoista kuitenkin kokeilla edes nyt. Esite kertoo, että tämän tuotteen kasvispohjaiset jauheosat imevät kosteutta ja neutralisoivat tuoksahtelua ilman alumiinia, propyleeniglykolia, parabeeneja ja ftalaatteja. Jasmiini ja vihreä tee rauhoittavat ihoa. Aika raikas on tuoksu.

Viimeksi, mutta ei vähäisimpänä on vaaleanpunainen tuubi, joka on viime aikoina hypetetty Sand & Sky Australian Pink Clay Pore Refining Mask. Siis vaaleanpunainen naamio, joka lupaa detoksifioida (tähän en usko pätkääkään, iho hoitaa itse myrkyt ulos) ja kirkastaa ihoa. Sisältää kakadumarjan uutetta, australialaista kaoliinisavea ja orgaanista aloe veraa. Kakadumarja näyttää olevan korkean C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi aika hypen harjalla kosmetiikan ainesosana nykyään, katsokaapa vaan aika monen uutuustuotteen INCI-listaa!

****

UK:n Birchboxissa oli muistaakseni aina tuotteet pakattu kangaspussukkaan, jotka olivat käteviä esim. kenkäpusseina matkalaukussa. Tässä ei sellaista ollut. Vähän ohkaisen näköinen boxi on, mutta siinä on muistaakseni jonkinlainen kustomointimahdollisuus, joka tietty parantaa tuotteiden osuvuutta.

Oliko boxissa mitään sinua kiinnostavaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!