tiistai 25. joulukuuta 2018

Glossyboxin joulukalenterin luukut 23-25

Joulu on sitten saatu vietettyä puoleen väliin saakka. Puoleentoista päivään on mahtunut paljon ruokaa, ylisosiaalista menoa ja yksi kadonnut orkidea (joka saavutti oikean osoitteensa, eli kaukaisella paikkakunnalla asuvan äitini tänäaamuna). Loppu hyvin, kaikki hyvin.


23. luukusta paljastui Eyeko Fat Eye Stick. Juuri tuollainen kylmä, platinainen soopelin sävy, josta erityisesti pidän silmäluomilla. Ihan nappivalinta!


24. luukku... Niille, jotka eivät ole kuulleetkaan Mitchell and Peach -nimisestä merkistä: Kyseessä on englantilainen, 120-vuotias tuoksu- ja vartalonhoitotuotemerkki Kentistä (lue lisää sen historiasta täältä). He mainostavat viljelevänsä itse tuoksuraaka-aineensa (muistuttaa siis hiukan esimerkiksi ranskalaisten Fragonardia) ja tekevänsä tuotteensa käsityönä. Flora No. 1 on heidän signature-tuoksunsa.

Noh, luukussa oli merkin Fine Radiance Oil ihan reilun kokoisessa pipettipullossa. Tässä öljyssä on mielenkiintoisia raaka-aineita, pääraaka-aineenaan euroopanpähkinäpensaan pähkinöistä saatavaa öljyä*, jossa on paljon antioksidantteja ja vitamiineja (E ja B, jotka kirkastavat ihoa). Öljy on liki puuterimaisen kuivaa, uppoaa ihoon hyvin ja supistaa ihohuokosia. Muita aineita ovat mm. aprikoosinkiviöljy (ihon pehmittäjä), auringonkukansiemenöljy (joka sisältää paljon välttämättömiä rasvahappoja ja linoleenihappoa, joka toimii antioksidanttina, pehmentää ja rauhoittaa ihoa), kookosöljyä, vehnänalkioöljyä (E-vitamiinia, joka suojaa ihoa oksidatiivista stressiä vastaan).

Öljy on tuoksutettu Flora No. 1:llä, jossa on mm. ruusua ja ylang-ylangia.


25. luukku. Brittiläisen perinteen mukaan. Tiesin jo etukäteen tämän; siellähän oli Huda Beauty Winter Highlight Palette. Kaunis kun mikä. Alan vähitellen sulaa näille korostusväreille ja tänään päivänvalossa kasvoilla tuo Winter Rose näytti suorastaan - niin, loistavalta!


Mutta missä on peili? Kannen sisäpuolella oli kyllä kaunis holokuvio, jota kamera ei edes pysty tallentamaan. Olisin kaivannut kuitenkin peiliäkin. Noh, kaikkea ei voi saada.


Kauniita olivat sävyt. Tuo Frosted Kiss on voidemainen, ja jäin jopa miettimään, että onko liiankin voidemainen minun herkästi kiiltelevälle iholleni. Mutta kiiltoa kai tässä tavoitellaankin? Tosin rasvainen kiilto eroaa kaiketi helmiäishehkusta? Niin, ja muut sävyt siis ovat puuterimaisia.

Ollaanko siis menty mitenkään kauas 80-luvun meikkilookista? Huhhuh.

* Euroopanpähkinäpensaan pähkinät kuuluvat hasselpähkinöiden sukuun, joiden englanninkielinen nimitys on cobnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!