tiistai 11. joulukuuta 2018

Cathy Doll

Heti ensiksi: Varmaan olette jo ihmetelleet, että missä se luvattu arvonta oikein viipyy. Olin aluksi ajatellut arpoa värikosmetiikkaa, mutta tulinkin asiaa pohdittuani hiukan toisiin ajatuksiin, eli tulossa on pieni paketti ihonhoitoon. Kunhan saan päätettyä, mitä siihen laitan. Arvonnasta tulee todella pikainen, eli se ei kestä monta päivää, joten kannattaa olla vakkarilukija ja kuulolla, jos haluaa osallistua, haluan nimittäin palkinnon postiin niin, että se saapuu vastaanottajalle ennen joulua.

Katsotaanpa sitä ennen yhtä reissuostosta, joka on jäänyt korkkaamatta. Cathy Doll on thaimaalainen kosmetiikkamerkki, jonka kasvojenmuotoilusetti Sculpting Highlight & Shading Cushion kiinnitti huomioni, ja ostin sen.



Korostus-varjostusduossa ei sinänsä ole mitään erityistä yhdistelmänä, mutta tämäpä onkin tyynymallisessa pakkauksessa ja molemmat sävyt ovat siinä rinnakkain. Vippa on yhteinen. Tuotteessa on mukana aurinkosuoja (Spf 50), ihon sävyä tasaavia pigmenttejä ja se viilentää ja kosteuttaa ihoa kontrolloiden kuitenkin öljyisyyttä.



Nuo sävyt ovat aika ohuita, hankala kuvata iholla, kun on niin pimeä aika. Valkoinen kuitenkin antaa helmiäishohtoisen ja läpikuultavan pinnan, eikä siis näytä kalkkisen valkoiselta iholla. Vastaavasti tuo ruskea ei ole ollenkaan tumma käytössä ja häivyttyy hyvin iholle. Tämä oli saatavilla olevista (muistaakseni kahdesta) sävyistä se vaaleampi. Mielestäni tällä saa aikaan oikein kaunista jälkeä. Täytyy vaan muistaa aina laittaa vippa oikeaan asentoon, kun sitä tyynyyn kastaa (tai vaihtoehtoisesti pestä se joka käyttökerran jälkeen).

Jos kiinnostuit, näitä varmaan löytää Amazonista ja eBaysta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!