torstai 6. joulukuuta 2018

Glossyboxin kalenterin luukut 4-6

Kurkataanpas taas, että mitä tuli joulukalenterin luukuista 4-6. Palataan samalla vielä ihan pikaisesti tuohon ykkösluukusta saatuun Narsin nestemäiseen huulilakkaan.


Neljännestä luukusta ilmestyi Philip Kingsley Body Building Conditioner, joka siis on hennolle ja lentävälle hiuslaadulle tarkoitettu hoitoaine. Se on ruhtinaallisessa 60 ml:n tuubissa ja sisältää mm. hydrolysoitua vehnäproteiinia ja glyseriiniä, pehmentävää setyylialkoholia ja staattisuutta vähentäviä aineita. Sopii siis pakkaspäivien lentävien ja sähköisten hiusten taltuttamiseen.

Viidennestä luukusta paljastui MDM Flow (tai MDMflow, kuten se jossakin kirjoitetaan) Greater Than Mascara. Tätä onkin paljon hypetetty, eikä suotta. Pieni ja suhteellisen ohut harja erottelee ripset hyvin ja tulos on jo yhdellä kerroksella siisti ja - niin, katsokaapa itse alta. Netistä huomasin, ettei se ole hinnallakaan pilattu!





Tänään luukusta (tai laatikoitahan ne tietty ovat...) putkahti 3ina The Lip Primer, joka olikin aika mielenkiintoinen, vegaaninen ja vesipohjainen, voidemainen huuliprimer. Sitä voi myös käyttää huulipunan päällä, ja silloin se saa huulipunasta matan.


Tuote sisältää mm. hyaluronihappoa, glukonolaktonia ja irlanninsammalta (antioksidantti). Glukonolaktoni on PHA:ta (PH-happoa, eli polyhydroksihappoa). Toisin kuin monet kosmetiikan sisältämät ja nyt niin muodikkaat hapot, tämä ei varsinaisesti kuori ihoa, vaan se on ns. uuden sukupolven AHA (alfahydroksihappo), joka sopii herkällekin iholle ja ehkäisee ihon ikääntymistä toimimalla antioksidanttina ja estämällä ihossa tapahtuvaa ikäännyttävää glykaatiota (linkin takana aika hyvä kuvaus asiasta). Glukonolaktoni siis vahvistaa ihoa.

Piti vielä hiukan kertoa tuosta ensimmäisen luukun yllätyksestä, eli Narsin Burning Love -huulilakasta. Tämä Velvet Lip Glide kuuluu toisena myytävänä olevaan duoon, joka on "limited edition"- tuote. Se on hyvin huulille liukuva väri, joka tuottaa puolimatan pinnan ja pitkäkestoisen värin, joka kerrostamalla on intensiivisempi. Olen nyt käyttänyt tätä muutamana päivänä, ja voin sanoa, ettei se ainakaan kuivata huulia, eikä sen pitäisikään, sillä se sisältää öljyjä ja antioksidantteja. Huulilla sitä on nyt kuvassa yksi ohut kerros.

Mikä tuote vaikuttaisi toistaiseksi kiinnostavimmalta?

*****


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!