keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Glossyboxin joulukalenterin luukut 10-12

Katsotaanpa taas, mitä joulukalenterini tarjosi näinä kolmena päivänä. Ihan kivoja tuotteita olivat kaikki. Mitä tulee edellisen kalenteripostauksen blääh-tuotteeseen, eli Patisserie de Bainin suihku-/kylpyvaahtoon, käytin sitä tänään kylvyssä ja tuoksu sekä vaahto olivat kyllä ihania!

Luukusta numero 10 tuli bareMinerals Skinsorials Skinlongevity Vital Power Infusion -seerumi (mistä näitä pitkiä nimiä oikein keksitäänkään?). Matkakoko, jonka taas saa sujauttaa reissupussiin. Seerumi on vegaaninen, sopii joka ihotyypille ja se on tästätuote ihon ikääntymistä vastaan. Seerumi sisältää mm. niasiinia, glyseriiniä, C-vitamiinia, skvalaania ja kasvisuutteita. Kokeilen mielelläni!


11. luukusta ilmestyi Bellápierren Kiss Proof Lip Finish, eli tuote, joka viimeistelee huulipunan huulilla suttaamatta sitä. Se antaa myös hyvin kiillon, mutta ei kuitenkaan ole kovin tahmea, eikä liota huulipunaa altaan pois. Hmm. Plussaa tosiaan siitä, että ohuenakin kerroksena se ei tahmaa! Tuloksen pitäisi olla "suudelmankestävä"  - ja sehän testataan!


Tämän, eli 12. päivän anti oli Make up Academyn (MUA) upea paletti nimeltä Cosmic Vixen. Paletissa löytyy pigmenttisiä sävyjä hyvinkin kimaltavista aina silkkisiin ja mattaisiin. Tästä pitää lähemmin postailla erikseen! Kiva, että nämä luomivärinapit ovat talkittomia, eivät ainakaan siis kuivata silmäluomia.

Mitäs pidit näistä?

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa oikein kivalta kalenterilta, täytyy pitää ensi vuonna mielessä :). Näistä etenkin bareminerals olisi hauska testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti Glossybox UK ei toimita Suomeen :(
      Mulla on siellä osoite, joten hankkiminen onnistui.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!