torstai 9. kesäkuuta 2016

Luomiväriprimer, joka toimii rasvaisillakin luomilla

Monet vannovat Urban Decayn primerin nimeen, mutta väittäisin, että tässä on sille hyvä kilpailija, joka tasoittaa luomen värin kunnolla ennen luomivärin laittamista. tämä primeri on siis kuivakkaa ja pigmenttistä sorttia, joka pysyy hyvin luomilla, eikä karkaa luomivakoon.
Sehän on Diorin Backstage -pohjustaja! Numero 002 on aikalailla vaalea sävy. Kuvittelin tätä ensin samantapaiseksi kuin taannoin esittelemäni YSL:n primer, mutta ei, tämä on täysin matta, kun taas YSL:ssä on helmiäistä ja se on hivenen rasvaisempi, eikä pidä luomiväriä niin hyvin paikallaan kuin tämä. Jos sinulla on rasvoittuvat luomet, tämä on sinun primerisi!


Sävy on vaalea!


Tässä voidetta on häivytettynä ranteeni sisäpuolella. MAC:in sävykartan mukaan ihoni on NW25, eli aika tumma ja punapohjainen, joten siihen verrattuna Diorin primer on todella vaaleaa sorttia.

Koko keksintö maksoi muistaakseni 36 euroa, mutta näkyy kuluvan erittäin hitaasti, koska voide on niin hyväpigmenttistä, että sitä tarvitaan vain hitunen.

Mikä muuten on lemppariprimerisi?

1 kommentti:

  1. Lumenea olen eniten käyttänyt. CD kuulostaa ja näyttää oikein hyvältä, mutta jostain syystä tykkäisin ehkä enemmän tuubista.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!