maanantai 27. kesäkuuta 2016

Maanantain marmatuksia

Tarpeetonta kai sanoakaan, että koipi ei ole vielä kunnossa ollenkaan. Ascotissa vaihdoin kengät ballerinoihin, kun oltiin lähdössä kotiinpäin, eikä korkkareilla muutenkaan tullut paljoa käveltyä. Sitäpaitsi ne olivat korokepohjalliset, joten itse asiassa koron korkeus ei ollut jalalle niin huima, kuin miltä se näytti.

Kävin tänään ortopedilla ja ylihuomenna on magneettikuvaus nilkasta. Hän väläytteli hiukan mahdollisuutta, että metalli poistettaisiin nilkasta, mutta koko ajatus uudesta leikkauksesta kauhistuttaa todella. Katsotaan, löytyykö vika tähän kipuun ja turvotukseen.

Hopeisilla töppösillä hiippailen....

En oikein pääse salilla käymisestäkään kiinni. Ortopedin jälkeen menin sinne, mutta sen suuresti vihaamani kuntopyöränkään polkemisesta ei tule oikein mitään, kun ei nilkka taivu (juuri tämän seikan takia auton ajaminenkin on hankalaa ja sattuu). Vedin nyt kuitenkin sillä härkäpäisesti itseni hikeen ja sitten menin lehden kanssa mököttämään infrapunasaunaan. Tällainen ei kyllä vetele! Kuntokin on huonontunut saikkarin aikana.

*****

Juhannus meni kuitenkin jotenkin, oltiin Somerniemellä mökillä. Muutama hyttysenpurema saaliina. Kaunis on Suomen kesä. Tai kuten ystävättäreni asian laittaa: Suomen kesä on kuin herkkä impi, kun taas Englannin kesä on rehevä, vanha aatelisrouva. Näinhän se lienee.
Mukavaa alkanutta viikkoa!

1 kommentti:

  1. Voi koipea.. mutta tosi söpöt tossut ja hauska tuo ystävättäresi impi&aatelisrouva -vertaus.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!