lauantai 11. kesäkuuta 2016

MUR, mur, shoppailua

Makeup Revolution (London) on Suomessa tuntemattomampi merkki, vaikka sitä myydään Suomessakin (esim. www.nordicfeel.fi). Omat ostokseni teen kuitenkin UK:sta suoraan, eivätkä toimituskulut sieltä Suomeenkaan ole kovin korkeat.

Merkki on varsinkin tunnettu värikkäistä ja hyvänlaatuisista paleteistaan, ja tällä kertaa hankin niitä kaksi. Luomivärejä en olisi tullut muuten ostaneeksi, mutta tämä jättipaletti oli tarjouksessa vain £10 (noin 12,50 euroa), joten melkein pakkohan se oli laittaa ostoskoriin!

Nordifeelin sivuilla sanotaan, että:

"Maaliskuussa 2014 perustettu lontoolainen meikkimerkki Makeup Revolution valmistaa hyvälaatuisia ja kukkaroystävällisiä meikkejä, joilla saa aikaan fantastisen lopputuloksen. Tuotemerkin periaatteena on tarjota helposti lähestyttäviä tuotteita kaikille meikkifaneille lompakon paksuudesta huolimatta.
Nykyään Makeup Revolution on uskomattoman hypetetty meikkimerkki, josta puhutaan paljon sekä netissä että IRL.Tuotteita arvostavat yhtälailla sekä ammattilaismeikkitaiteilijat että kauneudesta kiinnostuneet meikkifanit. Makeup Revolutionin laaja valikoima sisältää tuotteita kaikille ihonsävyille aina vaaleasta tummaan. Merkki huomioi myös keltaiset ja punaiset pohjasävyt tuotteissaan, joten sarjasta löytyy vaivattomasti oikea sävy jokaiselle! Valikoimaa täydennetään uusilla tuotteilla säännöllisesti. On myös mukava tietää, että Makeup Revolution on Cruelty-Free -tuotemerkki. Mitään sarjan tuotteita tai tuotteiden ainesosia ei ole testattu eläimillä."

Kukkaroystävällinen - kyllä! Lisäksi tuotteet eivät ole jauhoisia (inhoan puuterimaisia tuotteita, jotka näyttävät tuhkamaisilta kasvoilla), mutta pigmenttiä löytyy juuri sopivasti.


Alunperin minun oli pakko saada tämä Golden Sugar 2 -paletti, jonka ensimmäinen versio myytiin loppuun alta aikayksikön. Harmitti, kun olisin halunnut sen. Onneksi tämä versio on nyt (vielä) saatavissa. Hinta on £6, eli noin 7,50 euroa.

Ylärivi näyttää sormenpäissä tältä:...ja alarivi tältä:Sävyt ovat kauniita kasvoilla ja niistä vain nuo oikealla puolella ylökkäin olevat kaksi ovat mattapinnan antavia. Kauniita kasvojen muotoiluun tai silmämeikkiin.

144 luomiväriä kuulostaa jo liioitellulta, mutta niin, jos se maksaa vain kympin, niin mikä ettei. Pitäisi vaan opetella käyttämään niitä sitten. Ei mikään pieni homma!
Lisäksi ostin meikinkiinnittäjän, jonka pitäisi pitää kiilto pois kasvoilta, ja yhden huulipunan.
Puna pitää huulilla kutinsa melko kivasti, ja fiksarikin toimittaa asiansa.

Ovatko nämä meikit sinulle tuttuja?

2 kommenttia:

  1. Nordicfeeliltä tilasin juuri viime viikolla kyseisen merkin paletin joka on bloggaajien kokoama. Hinnaksi sille jäi muutamia kymmeniä senttejä vaille 20€ alekoodin jälkeen.
    Nyt vaan odottelen sitä malttamattomana saapuvaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiinnostava tuo fixing spray ja hih, aikamoinen luomivärisetti :-)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!