tiistai 28. kesäkuuta 2016

Huulirasvaa upein pigmentein

 Nykyään on paljon sävytettyjä huulivoiteita markkinoilla, mutta en itse niinkään niistä pidä, sillä useinkin sävy on todella ohut, sitä pitää lisätä koko ajan, ja kaiken kukkuraksi se tahriutuu helposti tai valuu huulten ulkopuolelle.


Minun  on jo pitkään pitänyt kirjoittaa näistä ihanuuksista, joissa on väriä kuin huulipunissa, mutta jotka kuitenkin tuntuvat erittäin hoitavilta huulilla. Voisin luonnehtia näitä huulirasvan, huulipunan ja huulikiillon risteytyksiksi.
Kyseessä on siis Revlon Colorburst Lip Butter. Minulla on näitä kaksi. Vaikka olen aina ajatellut, että ne ovat todella eri sävyisiä, nepäs ovatkin vertailussa aikalailla samankaltaisia. Toinen vaan on hieman tummempi ja toinen pinkimpi. Tai toinen hiukan lämpimämpi sävy kuin toinen.

Tässä sävyt ovat toisessa järjestyksessä kuin alla.
En ole mikään huulikiiltojen ystävä, sillä ne myös häviävät helposti huulilta, mutta näistä lip buttereista voi sanoa, että ne pysyvät huomattavasti paremmin kuin huulirasva, tai -kiilto. 

Kiinnostuitko? Omasi voit ostaa/tilata vaikkapa Bootsilta. Minäkin ostin omani sieltä

Kuvassa se tummempi sävy.

3 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoinen tuote, taidan tilata kokeiluun Eleveniltä. Kiitos vinkistä, nämä ovat käteviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla huulipunat usein kuivattavat huulia, ja huulikiilloista en piittaa. Tämä on todella hyvä vaihtoehto ja huulet hoituvat samalla pehmeiksi. Suosittelen lämpimästi.

   Ai, eleven siis myy niitä myös?

   Poista
 2. Oli ainakin muutama viikko sitten myynnissä kun harkitsin tilausta kun oli Revlonit tarjouksessa.
  Samasta syystä itse pidän värillisistä huulirasvoista.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!