sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kirpparilöytöjä ja viikonloppumenoa

Päivät kuluvat niin vikkelästi, että ihan ihmettelen! Perjantaina olimme pienellä naisporukalla viettämässä spa-iltaa. Kuplan ja pienten purtavien ohessa oli paikassa tarjolla puolen tunnin hierontoja ja kauneushoitoja, joita sai ihan pikkurahalla. Samalla reissuilla ostetuista lahjakorteista sai reilun alennuksen, kuten myös kaikista tuotteista. Alla iloinen porukkamme ja jo miltei tyhjäksi syöty pöytä.Eilen oli sitten erään kolmivuotiaan neitokaisen synttärit. Joskus on vaikea keksiä, mitä ostaa lapselle jolla on parikin huonetta (oma + leikkihuone) täynnä (muovi)leluja. Tarvitsevatko lapset niin paljon kaikkea tavaraa? Vietiin hänelle sitten Prinsessa-lehti, jossa oli kaikenlaisia tehtäviä. Yritin etsiä jotakin sellaista mieluista tehtäväkirjaa, jossa ei olisi pelkästään tarrojen liimaamista, vaan jotakin käden taitoja yms. kehittävämpää.


Viikolla kiersin muutaman kirpparin. Ihan vaan vinkkinä esimerkiksi Lontoossakävijöille; kannattaa kahlata läpi charityshoppeja, esim. Oxfamin kaupat, sillä sieltä voi tehdä ihan merkkivaatelöytöjäkin pienellä rahalla.

Suomessa ainakin Punaisen Ristin Konteissa on usein ihan hyvää tavaraa. Suhteellisen hinnakastakin, mutta pääsääntöisesti todella hyvää. Hain joskus tietynmallista, valurautaista paistinpannut, ja sieltä löytyi kaksikin hyvää kolmella ja puolella eurolla. Toisen kerran löysin sieltä Etienne Aignerin ihan uuden näköiset, nahkaiset loaferit, joita en ostanut heti, koska ne olivat minulle himpun verran liian isot. Palasin kuitenkin parkkipaikalta hakemaan ne, sillä arvelin jonkun olevan niistä tyytyväinen.

Samana viikonloppuna kävi ystävättäreni kylässä ja kas, nehän sopivat hänelle kuin valettu! Hän oli äärettömän tyytyväinen saatuaan ne minulta kuudella eurolla.

Useimmiten en löydä mitään erityistä ostettavaa, mutta joskus taas löytyy todellisia helmiä, kuten tämä uuden näköinen 100% silkkiä oleva pyjama.Jokainen, joka on USAssa käynyt varmastikin tuntee tämän merkin ja tavarataloketjun sen takana. Ei ole ihan halvimmasta päästä.... :)

Hinta oli alunperin 8 euroa, mutta koska sinä päivänä oli naistenvaatteista -50% tarjous, koko hoito tuli maksamaan neljä euroa!Samalla reissulla löytyi kolme upeaa kristallilasia 50 senttiä kipale. Kyllä kelpasi juoda näistä shampanjaa!

1 kommentti:

  1. Ihanan iloisia kuvia niin spa-illasta kuin synttäreiltäkin. On ollut herkulliset tarjottaovat. Ja nuo kirpparilöydöt jättävät sanattomaksi; ei meillä täällä pohjoisessa ole tuollaisia ikinä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!