tiistai 7. kesäkuuta 2016

Bye bye, isot ihohuokoset!

Kyllä se on vaan myönnettävä, että ainakin minun kasvoni vaativat jatkuvaa hoitoa, sillä kaikenlaista ongelmaa on. Suuret ihohuokoset ainakin paistavat heti, jos hoitoa laiminlyö, tai varsinkin, jos käyttää putkeensa kovin silikonipitoisia primereitä.

Vaikka ihon rankka kuoriminen ei olekaan kaikista fiksuinta kesän ollessa aurinkosimmillaan, päädyin kuitenkin heittämään silikonit sikseen ennen Ascotia ja kuorimaan ihoni kunnolla. Nyt sitten pitää pitää huoli aurinkosuojasta, sillä rankasti kuorittu iho voi kärähtää helposti.

Wiklundin verkkoapteekissa sattuivat sitten olemaan Lieracin tuotteet -20 %. Tässä linkki, jos jotakuta kiinnostaa käydä shoppailemassa. Ostin Prescription-linjan anti-blemish -keratolyyttisen kuorinnan. Lierac-kampanja on voimassa heinäkuun loppuun.


Nyt parin-kolmen päivän käytön jälkeen näyttää iho jo huomattavasti kirkkaammalta ja mustapäät ovat tehneet katoamistempun huokosien pienennyttyä. Kivointa on se, että tämä ei kuivata liikaa, koska se on aikuiselle iholle tarkoitettu.

Mitä lupaa:

Lierac Prescription anti-blemish keratolytic solution on epäpuhtauksia poistava keratolyyttinen puhdistusneste - aikuiselle rasva- ja akneiholle. Hoitoneste puhdistaa epäpuhtauksia, kirkastaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Sisältää runsaasti hydroksihappoja, joiden ansiosta ihon pinta on syväpuhdistettu ja iho näyttää heleämmältä. Tasapainoittaa talineritystä. Parabeeniton. Suositellaan tuotteen käytön yhteydessä käytettäväksi aurinkosuojavoiteita.

Hyvin toimii, eikä ihme, että tuote on valittu Trendin Best Beauty Buy'ksi.


Tässä vielä liuoksen sisällöstä (www.lierac.fi):

+ Referenssiaktiiviaineita: keratolyyttisiä hydroksihappoja, talintuotantoa säätelevä ja rauhoittava sinkki sekä puhdistava atselaiinihappo.
+ talintuotantoa säätelevä Acnacidol BG ja Sytenol A, jolla on samankaltaisia ominaisuuksia kuin retinoiinihapolla. 

Itse liuos tuoksuu hiukan lääkemäiseltä, mutta tuoksun sanotaan olevan allergeeniton. Ei se ainakaan minua häiritse mitenkään.

Taidan hankkia tämän kaveriksi vielä saman sarjan samoja tehoaineita sisältävän ihon kiiltelemistä hillitsevän voiteen.

Näillä varmaan jo sitten pärjääkin :)

14 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kuorinta-aine. Itse ajattelin kokeilla kesälomalla varovaisesti TCA-kuorintaa, onko sulla siitä kokemuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäloma on tosiaan vaan siitä hankala aika kuoria naamaa, että pitää sen jälkeen pysyä viikkoja poissa auringosta ja katveessakin käyttää korkean suojakertoimen voiteita.

   Voisin suositella lempeäksi kotikonstiksi tätä: http://eu.iherb.com/Derma-E-Overnight-Peel-with-Alpha-Hydroxy-Acids-2-fl-oz-60-ml/13656

   Kotikuorintoja myydään jos jonkinlaisia, mutta vaikka vaikuttava aine kerrotaankin, ei monasti mainita itse tuotteen happamuutta. Esimerkiksi tuossa DermaE:n tuotteessa kaikki on kuitenkin kohdallaan, ja se sisältää ihoa pehmittäviäkin aineita (eikä hinta ole paha).

   Riippuu sitten ihon paksuudesta yms., kuinka monta yötä tuon käyttöä tarvitsee.

   Poista
  2. Joo, mutta kesäloma on siitä hyvä aika kuoria, ettei tarvi keskellä Helsinkiä kuljeskella kuoriutuvalla iholla :). Mä olenkin tänä kesänä ekaa kertaa päättänyt kulkea hattu päässä, että lieri varjostaa kasvoja sekä muistaa kertoimet. Mä dermarollaan ja aloitin käyttämään A-vitamiinia sisältävää voidetta, niin on pakko :).

   Poista
 2. Onko isoista ihohuokosista siis jotain haittaa? Enpä ole tullut koskaan omia huokosiani tarkastelluksi. Miten ihmeessä ehdit kiinnittää niin paljon huomiota ulkonäköösi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on työ, jossa on esiinnyttävä asiallisen näköisenä, eikä naamakaan voi olla kirjava kuin pakanamaan kartta.

   Poista
  2. Ai niin, no joillakin voi HAITTA olla mustapäistä kehittyvät ja kipeätkin finnit.

   Onhan se haitta.

   Poista
  3. Onneksi itselläni on työ, jossa pärjäämisen ratkaisee asiantuntemus. Nyt kun ikää on yli 50 vuotta, olisi turhaa ja nöyryyttävääkin kilpailla työmarkkinoilla ulkonäöllä. - Finnit tosiaan eivät ole mukavia. En tiennyt, että isot ihohuokoset aiheuttavat niitä.

   Poista
  4. Hyvä niin!

   Hei, haluatko olla vieraileva kirjoittaja blogissani ko. aiheesta? Jos, niin laita viestiä!

   Poista
  5. Piti vielä sanoa, etten minäkään ulkonäölläni kilpaile (ei siis ole kyse mistään mallin hommista tms.), mutta edustamaan joudun, vaativien asiantuntijahommien lisäksi :)

   Poista
 3. Mulla on tosi isot huokoset, joten taidanpa laittaa tämän ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on edullista, ja täälläkin hyväksi analysoitu:

   http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/derma-e/_/Overnight-Peel-With-Alpha-Hydroxy-Acids

   Poista
  2. Niin taisit siis puhua tuosta Lieracin nesteestä, vai koskiko kommenttisi tuota Dermae:n tuotetta? Vastasin hiukan hätiköiden...

   Olen nyt käyttänyt Lieracia muutaman viikon, ja ilokseni voin sanoa, että iho on parantunut huomattavasti, eikä se tunnut edes kuivattavalta, kuten monet samankaltaiset tuotteet. Eikä se ole hinnalla pilattu normaalihintaisenakaan!

   Poista
 4. Kiinnostavan kuuloinen tuote, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeh, hyvä on. Kerron myöhemmin tuosta toisesta.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!