perjantai 3. kesäkuuta 2016

Syntymäpäivä

Eilen oli syntymäpäiväni ja sitä juhlistettiin kevyellä illallisella ulkona ja lahjojakin tietty sain.
Mielenkiintoisinta on aina odottaa miesväen lahjaratkaisuja. Tällä(kin) kertaa se meni ihan nappiin. Dioria.

Fragrantican mukaan tämä pinkissä pullossa tarjolla oleva tuoksu on balsaminen, vaniljainen, makea, mantelinen ja puuterinen. Kun muistelen alkuperäistä Poisonia, tuleemieleen entinen työkaverini, joka sitä käytti, ja mielestäni se oli silloin ihan liian läpitunkeva. Siksi en ehkä olisi tätä versiota ihan ensimmäiseksi kaupasta tuoksuteltavaksi poiminut, joten onneksi joku muu teki sen puolestani.

Tämä tuoksu on lanseerattu vuoden 2016 alussa, ja se sisältää arvokkaita raaka-aineita, kuten sisilialaista katkeraa appelsiinia, sydämenään ruusua, joka sisältää Toukokuun ruusua Grassesta, Damaskon ruusua ja lopulta venezuelalaista tonkapapua, santelipuuta Sri Lankalta, tolubalsamia, vaniljaa ja mantelia yhdessä orientaalisessa sekoituksessa.

Parfyymi on suunnattu "kapinallisille nuorille naisille, popfeministeille, jotka seuraavat omia unelmiaan". Parfyymin on luonut Francois Demachy, ja kun katsoo listaa hänen parfyymeistaan, enpä ihmettele.

Mielenkiintoinen tuoksu, ja mukana tuli vielä tällainen kylkiäinen.

3 kommenttia:

 1. Tämä kommentti ei liity itse postaukseen laisinkaan, mutta väliäkös sillä! Kirjoitat todella sujuvasti ja sanavarastosi vaikuttaa todella kattavalle! Luetko paljon? Jos, niin minkälaista? Itse olen joutunut toteamaan, että sanavarastosta alkaa karista sanoja sitä nopeammin, mitä kauemmas lukioajoista päästään. Se jos mikä on harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohteliaisuudesta. Minä luen lähinnä oman alani kirjallisuutta, eli lääketieteellistä. Harmillista on, etten jaksa juurikaan muuta lukea nykyään - tai sitten kun jaksan, varsin harvoin :( Asia harmittaa minua.

   Olet varmaankin oikeassa tuosta sanavarastoasiasta. Harmillista. Kiva kun olet lukijani, kuitenkin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!