maanantai 7. marraskuuta 2016

Toinen Alluren Beauty Box

Viime lauantaina oli posti tuonut tällaisen boxin taas. Katsotaanpa, mitä se sisältää.




tavaraa olikin vähän joka lähtöön. Ihan ensiksi osui silmä tuohon Spongellen Freesia Pear - pesusieneen, joka on infusoitu glyseriinillä ja yuzu-uutteella. Kuorii ja hoitaa ihoa samanaikaisesti. Koodilla ALLURE saa spongelle.com'ista 25% alennusta ostoksista aina vuoden loppuun saakka. Tämä sieni on 15 taalan arvoinen ilman alennusta.

Kloranen kuivashampoota olen aikonut ostaa, mutta en täältä Sveitsistä vielä ole löytänyt. Nyt sitä kuitenkin tuli pieni purkillinen, joten olen tyytyväinen.

Esitteen päällä on tuubillinen hiusnaamiota, jota kehutaan kovin riittoisana. Merkki on Briogeo, ja siinä on panthenolia, ruusunsiemen-, avokado- ja manteliöljyä sekä biotiinia ja merileväuutetta, joiden väitetään vahvistavan hiusta.  Ei rasvoita hiuksia, ja pieni, kolikon kokoinen läntti riittää pitkiinkin hiuksiin.

Tatcha Indigo Soothing Silk Body Butteria oli mukana pieni purkki. Tämä voide sisältää glyseriiniä,  indigouutetta ja kokkoidaalista kauraa, joka rauhoittaa ihoa. Kokeilen mielelläni. Tatchan puuteripaperit muuten ovat olleet esillä tässäkin blogissa, ja tykkään merkistä kovin.


Doucce Freemetic Eyeshadow single in Kristi on kullanhohtoinen luomiväri, joka käy kaikkiin ihonsävyihin. Nätti.

viimeisenä paketissa oli Mallyn Volumizing Mascara, joka pidentää, erottelee ja tuuhentaa ripset. kokeilen tätäkin mielelläni, Mally on hyvä merkki.

3 kommenttia:

  1. Jos Livbox tai vastaava suomalainen olisi näin hyvä ja monipuolinen kuin Alluren boxi, saattaisinpa tilatakin. Tuotteetkaan eivät näytä ihan miniatyyrikokoisilta... Sitä odotellessa;)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä tämä boxi. Terkkuja!

    VastaaPoista
  3. Oispa kyllä kiva tämä(kin) boxi, nyt meni harkintaan josko tilaisi kokeeksi :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!