torstai 31. elokuuta 2017

Pink Box, elokuu 2017

Elokuun boxi tuli ihan kuun viime hetkillä. Tässä pieni katsaus sisältöön.
Aloitetaan vasemmalta. Iso pussukka vasemmalla on Iroha Naturen Detox Peel-Off -naamio. Tämä on taas yksi näitä muodikkaita mustia naamioita, jotka sisältävät aktiivihiiltä ja hedelmäuutteita. Naamio on ideaalinen T-alueen mustapäiden ja laajentuneitten huokosten  poistamiseen.

Ihmettelin hiukan tuota sen vieressä olevaa Elnettin hiuslakkaa  - eikö tuo nyt ole jo tuttu kaikille? Sitten vasta huomasin, että tämähän onkin jokin kuivan ja vaurioituneen tukan versio, joka lupaa korjata hiusta sisältämiensä keramidien avulla. Noh, kokeillaan...

Hiuslakan vieressä on Naturalinen Lootuskukka-Merisuolakäsivoide. Luonnollinen lootuksen tuoksu lupaa rauhoittaa ja tässä luonnonmukaisessa voiteessa ei olekaan mitään synteettisiä tuoksu- ja väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Ihan OK, käsivoiteita käytän todella paljon.

Sen vieressä, oikeassa laidassa on Rausch-merkkinen hoitokuuri kuivalle päänahalle. Se sisältää peltokorteuutetta (20%), vehnänalkio- ja auringonkukkaöljyä ja voidetta suositellaan auringonoton, kloori- ja meriveden, sekä kemiallisten käsittelyjen jälkeen käytettäväksi. Kokeilen mielelläni!

Viimeinen tuote oikealla ylhäällä on Bellápierren öljytön Lip & Cheek Stain, joka tuli sävyssä Coral. Nappiväri minun huulilleni ja poskilleni. Lupaa antaa matan tuloksen.


Mitäs tykkäsitte boxista? Minä hiukan luulen, että oma Pink Boxin tilaamiseni oli nyt tässä. Keskityn tuohon Alluren boxiin pelkästään

1 kommentti:

  1. En kiljahtaisi riemusta tämän laatikon äärellä, mutta olisin enemminkin semisti tyytyväinen:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!