keskiviikko 2. elokuuta 2017

Pink Box, elokuu 2017

 Tämänkertainen boxi hämmästytti tyhjyydellään  - tosin, kun tarkemmin katsoin, olihan siellä samanlainen määrä tavaraa kuin aikaisemminkin. Katsotaanpa....




Aloitetaan vasemmalta, jossa on tuubillinen Rituals The Ritual of Karma Sun Protection Face Cream SPF 30. Kasvoille tarkoitettu, vedenpitävä aurinkovoide suodattaa sekä UVA- että UVB-säteitä ja sisältää mm. valkoista teetä, luonnollista E-vitamiinia ja Gingko Bilobaa.

Taka-alalla on pakkaus Kloranen rauhoittavaa ruiskukkauutetta sisältäviä silmänaluslappuja, joita suositellaan käytettäväksi jääkaappikylminä.

Kloranen pakkauksen edessä oleva musta, kolmikulmainen pötkylä on Bourjois Volume Reveal Mascara, jossa on putkilon kyljessä kolminkertaisesti suurentava peili.


Etualalla oleba turkoosinvärinen kiekko on Elina-merkkinen hiusharja. Käy hyvin tukan selvittämiseen pesun jälkeen ja jopa pesun aikana voi tällä hyvin kammata hoitoaineen pituuksiin.

Taka-alalla oleva spraypullo on Dikla-merkkinen kynsilakan pikakuivattaja. Tällaisen olin aikonutkin hankkia, kärsivällisyys kun ei juurikaan kestä lakan kuivumisen odottelua.

Oliko paketissa mielestäsi yhtäkään erityisesti kiinnostavaa tuotetta?

4 kommenttia:

  1. Vaikuttavat aika perustuotteilta, vaikka tosin merkit ovat ainakin minulle vähän vieraampia. Ihan käyttökelpoinen kattaus. Kloranen silmänaluslaput vaikuttavat kiinnostavimmilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ajattelin, että pitää oikein ottaa selvää, mitä kaikkia tuotteita Kloranella on, olen ihan luullut, että vain hiusjuttuja!

      Poista
  2. Kiinnostaa useampikin. Bourjoisin ripsari etenkin, koska merkki on tuttu jostain kaukaa enkä tiennyt merkin olevan enää olemassakaan. Silmälaput kiinnostaa ja kynsilakan pikakuivattaja. Paketti ei saavu ilmeisesti lentopostitse tuon spraypullon vuoksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bourjois'ta on joskus myyty Suomessakin, lieneekö ollut Sokos tai Stockmann.

      Tämä on sveitsiläinen boxi, eli varmaankin tullut ihan maakuljetuksena.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!