keskiviikko 16. elokuuta 2017

Hieman harvinaisempaa Guerlainia

Satuin saamaan pienen pullollisen hieman harvinaisempaa, vanhaa Guerlainin tuoksua nimeltään Vol de Nuit, Yölento.


Olen tykästynyt Guerlainin tuoksuihin, varsinkin näihin vanhempiin, joten ilahduin tuosta pikkupullosta suunnattomasti, sillä Douglasissa maksaa 30 ml.n pullo 373 CHF (eli n. 327 Euroa), aika kova hinta! Tuoksun on luonut Jacques Guerlain ja se on lanseerattu vuonna 1933.

Tuoksun inspiraationa on toiminut Jacquesin ystävän Antoine de Saint-Exupéryn saman niminen romaani. Pullokin on muotoiltu muistuttamaan lentokoneen potkuria.

Tässä tuoksussa on Guerlainille tyypillistä puuterimaisuutta. Tuoksussa on aromaattista galbanumia, narsissia, orvokkia, neilikkaa, jasmiinia ja ruusua, jotka kaikki kietoutuvat yhteen sypressin kanssa muodostaen mystisen, itämaisen vivahteen.

Onko tämä tuoksu sinulle tuttu? Fragranticasta voit lukea siitä lisää.

8 kommenttia:

 1. Täytyypä käväistä Douglasissa, kun menen syyskuun lopulla Puolaan. Douglasista löytyy muistaakseni monia muitakin sulta bongattuja juttuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Douglas on ihan MUST, jopa osin parempi kuin Sephora, sillä siellä on paljon ihonhoitotuotteita.

   Poista
 2. Tämä ei ole tuttu, mutta Guerlainin tuoksut ovat ihania! Niissä on todellakin jotain luksusta.

  VastaaPoista
 3. Mikä aarre!!! Miten ihmeessä onnistuit saamaan tuon käsiisi? Itse en ole siitä aiemmin kuullutkaan, vaikka Guerlain on tuoksumerkkinä suurin suosikkini. Tuoksukin kuulostaa aivan huumaavalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Sain ystävältäni, pullo on aika pikkuruinen, turkin uskallan käyttääkään, mutta ihana sitä on tuoksutella pisara iholla!

   Poista
 4. Tuoksut eivät kiinnosta, mutta Yölento on ihanaa luettavaa, suosittelen :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!