keskiviikko 23. elokuuta 2017

MAC Shadescents

MAC ei ole enää pelkkä värikosmetiikka- ja meikkivälinemerkki, vaan merkiltä on ilmestynyt nimikkotuoksu  - Shadescent - heidän muutamalle suosituille huulipunilleen. Huomaa pakkaukset, jotka ilmentävät kuvastamansa huulipunan sävyä!


Aloitetaan Ruby Woosta, joka on kukkaistuoksu, jonka mahonki- ja nahkaisessa pohjassa on vivahdus kirsikkaa ja viettelevää iiristä ja orvokkeja.


Lady Danger on taas orientaalis-kukkainen tuoksu, jossa on tangeriinia ja hapankirsikkaa höystettynä tiikerinliljalla ja jasmiinilla, pohjallaan patsulia ja sahramia.


Candy Yum-Yum on tuoksu, jonka päällimmäisenä on guavaa ja kirsikkaa, joka sekoittuu miekkaliljaan (gladiolus) huipentuen pohjalla olevaan hattaraan ja vaniljaan.


Heroine on puu-orientaalituoksu, jonka pinnalla on savuista nahkaa, joka avautuu salamyhkäisen itämaisiin sahramiin ja suitsukkeisiin paljastaen viimein pohjaltaan patsulia ja tupakkaa.


Velvet Teddy on pehmeän kukkainen tuoksu, joka sensuaalisesti alkaa tupakan kukkana, hunajana ja vaniljana huipentuen pohjalla olevaan papyrukseen, joka antaa puumaista vivahdetta tuoksulle.


Crème de Nude on pehmeän orientaalinen tuoksu, jonka alku on kepeää nerolia. Tuoksu voimistuu karamellin ja myskin avulla, pohjanaan vaniljaa ja ambraa.

Nämä tuoksut ovat kaikki EDP-vahvuisia ja ne myydään 50 ml:n suihkepulloissa, pullollisen hinta on 65 CHF (n. 57 EUR).Mikä tuoksu näistä olisi juuri sinun tuoksusi?

2 kommenttia:

  1. Kolme ensimmäistä kiinnostaisi, ihan vaan tuon kirsikkaisuuden vuoksi. Candy Yum-Yum ehkä kuitenkin se mielenkiintoisin.

    Sokos ottaa MACin valikoimiinsa 1.9 (tietenkään ei tänne itärajalle tule myyntipistettä), joka oli aika jännä veto!

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista! Saas nähdä, tuleeko Stockan Mac-pisteisiin noita nuuhkittavaksi.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!