torstai 24. elokuuta 2017

Uudenlainen, kuiva kangasnaamio

Nuo arkki- tai kangasnaamiot ovat monasti aika vetisen niljakkaita naamalla. Pakettiin myös jää aikalailla nestettä, jonka yleensä hieron kaulaan, polviin ja kämmenselkiin, ne paikat kun kaipaavat aina kosteutta kasvojen ihon lisäksi.

Nyt kuitenkin on brittiläinen meikkitaiteilija Charlotte Tilbury lanseerannut sarjaansa kuivan kangasnaamion. Se on todellakin tuntumaltaan kuiva, ja pysyy kasvoilla korvien ympäri laitettavien lenkkien avulla.
Tämä Charlotte Tilbury Instant Magic Facial Sheet Mask lupaa lupaa kirkastaa, kosteuttaa, kohottaa ja pehmentää kasvojen ihoa. Siinä missä tavallisia kosteita arkkinaamioita käytetään vain kerran hygieenisyyden vuoksi, tähän kuivanaamioon eivät bakteerit pesiydy ja sitä voi käyttää kolmekin kertaa.

Naamio asetetaan puhtaille ja kuiville kasvoille, ja kasvoja hierotaan 30 sekuntia naamion ollessa kasvoilla. Tässä ajassa naamioon imeytetyt ainesosat hoitavat ihoa ja niiden vaikutus kestää aina kahdeksaan tuntiin, kun mainosteksti kertoo normaalien märkien kangasnaamioiden vaikuttavien aineiden häipyvän kasvojen iholta noin 45 minuutissa (mielenkiintoinen väite).

INCI näyttää seuraavanlaiselta:

Stearic Acid, Butyrosperum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Olea Europeaea (Olive) Fruit Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Cetyl Ricinoleate, Hydrogenated Vegetable Oil, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Oleate, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Acacia Senegal Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Cetearyl Olivate, Niacinamide, Benzyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Butylene Glycol, Arginine, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Calcium Titanium Borosilicate, Disodium Edta, Magnolia Officinalis Bark Extract, Helianthus Annuus (Sunflower Seed Oil, Xanthan Gum, Dicaprylyl Ether, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Carbomer Algae (Dictyopteris Membranacca) Extract, Polysorbate 20, Sodium Lactate, Magnolia Gradiflora Bark Extract, Luaryl Alcohol, Crocus Sativus Flower Extract, Citric Acid, Tocopherol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tin Oxide (CI 77861), Titanium Dioxide (CI 77891), Mica (CI 77019), Carmine (CI 75470).

Korostin hiukan ylläolevassa listassa hyviä öljyjä, vitamiineja ja kukkais-/kasvisuutteita.

Naamiota on promonnut mm. Nicole Kidman tässä jutussa, ja se sopiikin käytettäväksi ennen suuria juhlia ns. photo-ready -naamiona. Hintaa tällä naamiolla on 24 euroa kappale, mutta tosiaan yhä arkkia voi käyttää useamnan kerran. Sitä, ja muita Charlotte Tilburyn tuotteita voi tilata Suomeen merkin omilta nettisivuilta postikulujen ollessa 3.95 Euroa per lähetys.

3 kommenttia:

  1. Tämäpä mielenkiintoinen idea! Tuo jos mikä on oikeasti jotain ihan uutta. Tunnut usein löytävän erikoista esiteltävää meille, hauskaa.

    VastaaPoista
  2. Voisin harkita tällaisen hommaamista, koska en ole hirveän innostunut märistä ja niljakkaista kangasnaamioista. Ne ovat välilllä suorastaan puistattavia. Vaikuttavat aineetkin näyttävät vakuuttavilta tässä:)

    VastaaPoista
  3. Tämä oli oikeastaan aika mukava kokemus, taidan ostaa toistekin!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!