Keitto soseutetaan. |
250 g herkkusieniä
2 isoa sipulia
(2-4 valkosipulinkynttä)
2-3 rkl hyvää oliiviöljyä
2 1/2 dl sienilientä (kasvisliemikin käy)
2 1/2 dl kermaa
(1/2 dl valkoviiniä)
suolaa, valkopippuria, kirveliä maun mukaan
Silppua sipulit ja kuullota ne oliiviöljyssä. |
Kun sipulit ovat pehmenneet, lisää pilkotut sienet. |
Kun sienet ovat pehmenneet, lisää sieniliemi. |
Anna kiehua, kunnes ainekset ovat pehmeitä. |
Ota seos liedeltä ja lisää kerma. Soseuta. |
Tarkista maku ja mausta. Tarjoile persiljasilpun kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!