keskiviikko 9. elokuuta 2017

Tiesittekö, että....


Aluksi Essenceä sai Suomessa vain Tokmanneista, mutta nyt merkki on saatu Citymarketeihin ja kuulin, että myös Sokoksiin. Ainakin Citymarket myy myös saman valmistajan sisarusbrändiä, Catricea. Joku uumoili joskus näitä kilpaileviksi merkeiksi, mutta ei.

Kuten kuvasta näkyy, Essencellä on myös tuoksuja, ja paljon muutakin, mistä ilmeisesti edes maahantuoja (Suomeen tuova) ei edes tiennyt, mutta vihjaisin hiukan asiasta Suomessa käydessäni. Täällä Sveistissä nuo tuoksut menevät kuin kuumille kiville hiukan yli kolmen frangin hintaan.

Lisäksi Essencellä on esimerkiksi hoito- ja kausituotteita (mm. jouluksi), ja valikoimaa voit käydä kurkkaamassa tästä Sveitsin Douglasin sivuilta. Tosin täälläkään ei valikoima ole mitenkään täydellinen!

5 kommenttia:

 1. Kiitos CM-vinkistä, täytyykin käydä kurkistamassa. Essencen hinnat kun ovat varsin houkuttelevia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyselin hiukan tänään, että mihin tahtiin uusi tuoteryhmiä saadaan Essencen hyllyihin; kuulemma ensin tulevat käsivoiteet ja sensellaiset, ja sitten vasta muuta, ehkä myös hajuvedet. Kannattaa pitää Essencen hyllyjä silmällä!

   Poista
 2. Suomen valikoimat on vielä hiukan rajalliset, joten toivottavasti saadaan tuoksut myös.

  VastaaPoista
 3. Mie tilasin näitä hajuvesiä Kosmetik4lessiltä, mutta sinnekään ei enää pahemmin niitä tule paitsi trend editioneissa. Kaikki on ollut myytynä loppuun jo pitkään.

  Omistin näitä joskus useamman, mutta jätin vain kaksi, sillä olivat jotenkin samanlaisia keskenään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Sveitsissäkin näkyvät ainakin suosituimmat tuoksut olevan heti loppu, kun ne kauppoihin saapuvat.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!