sunnuntai 27. elokuuta 2017

Essencen uudet metallihuulikiillot

Kävin perjantaina luuhaamassa kaupungilla ja eksyin hieman isompaan kemppariin (joka ei ollut Douglas, vaan nimeltään Müller). Kesti aikansa, ennen kuin pääsin lähellekään Essencen hyllyjä, sillä niin kova kuhina kävi juuri niiden hyllymetrien edessä.


Näistä uusista metallisista huulikiiltosävyistä suorastaan innostuin. Lähtiessäni huomasin, että niitä oli hyllyn toisessa päässä vielä muutama muukin sävy (ja tässä oli tuolla päässä kaksi rusehtavaa tavallistakin eksynyt mukaan), mutta siinä vaiheessa oli hankalaa enää palata kokeilemaan käteen niitä viimeksi hoksattuja.
Kuvat eivät todellakaan tee näille sävyille mitään oikeutta! Kivaa, että mukana oli vähemmän konventionaalisiakin sävyjä, kuten sininen, ja nuo kaksi vihertävää, tosin tuo ylempi, joka näytttää vihertävältä tuossa keskellä, olikin oikeastaan tumma ja harmahtava lila.

Kaipa näitä tulee Suomeenkin?

7 kommenttia:

 1. Täällä jo odotellaan uutuuksia saapuvaksi! Odottavan aika on pitkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpäs hiukan kyselen maahantuojalta, onko kohta saatavissa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös vaan! Ei ihme, että siinä hyllyn edessä oli tungosta!

   Poista
 3. Näitä mäkin odotaan saapuvaksi tänne perukoille:)
  Metallikiiltoiset huulituotteet näyttävät olevan syksyn trendi:)

  VastaaPoista
 4. Jaahas, tulikin tieto, että Turun Kupittaan Cittarista nämä löytyvät jo ja tulevat pian kaikkiin Suomen Cittareihin ja Tokmanneihin!

  VastaaPoista
 5. Uuu miten upeita! Mulla on nyt testissä vähän vastaavan tyyliset toiselta merkiltä mutta harmikseni eivät ole huulilla oikein kestävät plus nappasivat hampaisiin tosi ilkeästi :P Huulipunan yllä toimivat sentään ihan kivasti. Essenceltä odotan sitä pohjustajaa, josta Virve bloggasikin!

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!