perjantai 30. kesäkuuta 2023

Laneige Lip Mask

Näitä huulinaamioita olen käyttänyt aiemminkin, mutta en - kumma kyllä - ole näköjään niistä mitään tänne kirjoittanut. Arvelin ensin, että ne eivät ole olleet mitään kovin päräyttäviä, mutta...

Tilasin Stylevanasta muutaman purkin, kun asiasta tuli juttua erään toisen blogin kommenteissa. Tilaukseen valikoitui 8 g:n purkit Mint Chocoa, Apple Limea ja originaalia, joka on maultaan Berry. Kuvassa vielä Berryä 3 g:n purkki, koska se 8 g:n purkki meni viimeisen arvonnan palkintopaketin mukana.

Näistä tuo Apple Lime on aromiltaan mitäänsanomattomin, mutta ei kai kaiken tarvitse aina tuoksua/maistua, ja eihän tällainen huulituote ole tietty syötäväksi tarkoitettukaan.


Hyvin riittoisia nämä huulinaamiot ovat. Näitä kumpaakin on nyt käytetty jo viikkoja, ja pienellä määrällä pärjää pitkälle.

Ainesosista voi mainita mm. sheavoin, murumuruvoin, kookosöljyn, erilaiset vahat, glyseriinin ja erilaiset marja- ja hedelmäuutteet (granaattiomena-, vadelma ja viinirypäle).

Toimivuudessa ei ole mitään ongelmaa, huulet pehmittyvät hyvin!

Näitä myyvät lukuisat nettikaupat, joten en ala tässä edes luetella niitä, sillä saatavuus on erittäin hyvä.

6 kommenttia:

  1. En ole ikinä kokeillut mutta onhan se ostoslistalla ollut, etenkin kun kärsii rutikuivista huulista aina...

    VastaaPoista
  2. Noi on kyllä herkullisen näköisiäkin :) Jotenkin olisi voinut luulla, että tossa Apple Limessa olisi nimenomaan ollut aika vahva tuoksu/maku! Mutta nää on taas niitä mielikuvia, mitä jotkut tietyt tuoksunuotit ym. herättää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan päteviä huulinaamioita nuo tosiaan ovat, ihmettelen vieläkin, miksi en niistä ole aiemmin kirjoittanut, vaikka ekaa kertaa olen testannut jo vuosia sitten.

      Tuota Apple Limen tuoksuttomuutta ihmettelen vieläkin, se on noista kolmesta ehdottomasti se tuoksuttomin. Ellei purkin kyljessä lukisi Apple Lime, niin ainakin minun olisi vaikeaa edes tunnistaa tuoksua. Omituista.

      Poista
  3. Oon niin halunnut tilata tätä testiin, mutta kun mulla on huulirasvoja varastossa niin älytön määrä, niin on pakko se katastrofi ensin taltuttaa ennen uusien ostoa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikamoinen hinta noilla siellä näkyy olevan, ehkä joku ulkomainen nettikauppa myy halvemmalla? Stylevana ei toimita Suomeen, mutta siellä olivat hinnat sentään ihan siedettäviä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!