keskiviikko 28. kesäkuuta 2023

Niitänäitä

Mikä stressi! Koronapandemiasta ei juurikaan kukaan puhu enää mitään, mutta silloin kun se alkoi, tulin Suomeen ja jumituin sinne. Pikkusiskokin löytyi kotoaan kuolleena paluuta seuraavana päivänä, tosin koronalla ei liene ollut mitään osuutta siihen kuolemaan. Järkyttävä aamu oli kuitenkin saavuttuani Suomeen noin kolmen aikaan aamuyöstä.

Aika vierähti siis Suomessa ja kun tämä krooninen sairauteni nosti päätään, piti käydä purkamassa asunto Dublinissa ja siinä rytäkässä jäi muutama kassillinen tavaraa ystävien hoteisiin. Ei kukaan ajatellut, että menee näin kauan, että sain edes organisoitua tavarat pois, ja kipakka ystäväni Mary on tehnyt elämäni todella hankalaksi viime viikkoina. Vaikka hän sanoi alun alkaen, että ne tavarat saavat olla siellä niin kauan kuin tarvitsee. Heillä kun on iso talo ja ne olivat kuulemma vaan ullakolla.

Long story...olin itse aikonut ne hakea tai sitten vaan muuttaa takaisin, mutta viimeksimainittu olisi ollut todella horror-vaihtoehto. Karmea paikka asua koko maa. Tosin ihmiset tosin siellä pääsääntöisesti ystävällisiä.

Ihan vaan tiedoksi, että jos tarvitsee lähetellä tavaraa paikasta A paikkaan B, tai matkatavaroita (tämä yleensä halvempi kuin halpislentoyhtiöiden ruumalaukkumaksut), niin käyttäkää vaikka Shipmybag-nimistä firmaa.

*****

Milloinkas muuten sanoinkaan, että kosmetiikan pakkauksella ei ole mitään väliä? No sillä on väliä, miten se on pakattu, mutta ei niinkään, miltä se pakkaus näyttää.

Ensiksimainittuun pääsee oikeastaan tutustumaan vasta kun on tuotteen ostanut, mutta pakkauksen ulkonäkö on se, mikä houkuttaa ostamaan.


Tuli vaan tämäkin mieleen, kun kävin Dm:issa, ja siellä oli kauniisti aseteltu Ebelinin kynsiviilat samaan hyllyyn Balean hiustuotteiden kanssa. Ai kun ihanat ja yhteensopivat sävyt ja kuviot! Schaebens-merkkiset, AHA-pitoiset, kuorivat mansikka-peel-off -naamiot kruunasivat koko reissun.

Kaikki nämä on hyväksi todettu! Schaebensin kosmetiikkaahan saa Suomestakin ihan marketeista.

*****
Btw. Minun kulmiini tehtiin microblading Dublinissa kesällä 2019. Nyt se on hiukan kulahtanut ja siinä on hienoisia aukkoja. 

Buukkasin konsultaation uuteen pigmentointiin täällä Aachenissa BeautyBarissa Eilendorfissa. Hmm. Siellä konsultti arveli edelliseen microbladingiin käytetyn halpoja värejä, vaikka minun muistikuvani mukaan silloinen tekijä vakuutti käyttävänsä vain parhaita pigmenttejä.

Joka tapauksessa microblading ei ole ikuinen, enkä edes muista mitä ainetta Luciana Dublinissa silloin käytti.

BeautyBarin Sissi joka tapauksessa kertoi markkinoiden parhaan pigmentin olevan PHI Brows. Tiedoksi teillekin.

En ihan tiedä mitä tässä uskoisi. Microblading ei ole ikuinen, ja jokainen varmaankin kehuu itse käyttämiään tuotteita/pigmenttejä?

Kertokaapa teidän kokemuksianne microbladingista, jos olette sellaisen ottaneet kulmiinne!!!

5 kommenttia:

  1. Mulla on nyt kaksi vuotta siitä pigmentointien teosta ja vuosi sitten vahvistettiin.Nyt en käy enää siellä Nurmeksessa ja tekijäkin on äitiyslomalla, sama etsiä täältä uusi tekijä. Joskus, ei näillä vielä kiire ole. Helpot meikata ja kun värjää niin näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli ennen kestopigmentointi, mutta Irlannissa päätin kokeilla microbladingia, vaikka ei niillä niin hirveästi eroa ole. Huuliin otin myös juuri viime loppuvuodesta kestopigmentoinnin, sillä vanhemmiten huulten raja jännästi tuntuu häipyvän. Silmissä on vielä hiukan kestopigmentointirajauksia jäljellä, mutta nekin pitäisi vielä uusia lähitulevaisuudessa. Kumman kauan ovat pysyneet, toistakymmentä vuotta.

      Kieltämättä tällaiset helpottavat elämää paljon, sillä ainakin kulmien meikkaamista inhoan kun se on sellaista piipertämistä. Kulmien karvoja tosin on välillä hyvä värjätä, näyttää tosiaan paljon paremmalta.

      Poista
  2. Minulla on kestopigmentoinnit kulmissa vuodelta 2014, ja niitä on vieläkin ihan riittävästi jäljellä. Toki meikkaan kulmat, mutta jäljellä oleva pigmentointi on hyvä pohja. Tekijänä helsinkiläinen osaaja, joka on myös meikkitaiteilija. Tekee paljon korjauksia epäonnistuneisiin pigmentointeihin. Hänen käyttämänsä pigmentit olivat saksalaisia. Kokeiltiin minulle ensin kyynärtaipeeseen, koska minulla on ihmeellisiä yliherkkyyksiä.

    Et ole kaiketi kirjoittanutkaan rajauksista huulilla ja silmissä?

    Tsemppiä stressissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus ne pigmentoinnit kestävät kyllä aika hyvin. Voi olla, etten noista alkuperäisistä huuli- ja silmänrajauspigmentoinneista olekaan kirjoittanut, saattaa olla, että ne tehtiin jo ennen blogia, mutta tosiaan huulet olen joutunut uusimaan jo kahdesti sen jälkeen, eli nyt joulukuussa viimeksi. Tekijä oli Natali Cosmetic Chance -hoitolassa Turussa, hän on tehnyt nämä pari viimeistä kertaa ja on oikein suositeltava.

      Poista
    2. Niin ja kiitos tsemppauksesta, viimeinen laatikko lähti Dublinista eilen, joten asiat ovat noiden muuttotavaroitten kanssa hyvällä mallilla.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!