keskiviikko 7. kesäkuuta 2023

Klassikko

Jos listataan kosmetiikan klassikkotuotteita, tämä on juuri sellainen. Tämä seerumi on lanseerattu vuonna 1982, ja sen väitetäään olevan ensimmäisiä, jossa hyödynnetään hyaluronihappoa ja jonka väitetään korjaavan huonosti nukutun, lyhyen yöunen aiheuttamia ihovaikutuksia. Lainaan Singaporen Voguen numeroa 13 Sept 2021 (vapaa käännös):

"Ikonisen Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complexin uusin versio sisältää ainutlaatuisen Chronolux™ Power Signal -teknologian, joka perustuu vuorokausirytmiä koskevaan tieteelliseen tutkimukseen ja hiljattain tehtyyn uraauurtavaan löytöön "mikrosignaalimolekyyleistä". 

Yksinkertaisesti sanottuna nämä molekyylit auttavat nopeuttamaan ihon luonnollisia uudistumisjärjestelmiä, lisäämään kollageenin tuotantoa ja parantamaan ihon laatua 10:llä eri ulottuvuudella: Se lisää ihon säteilevää ulkonäköä, sileyttä ja kiinteyttä sekä ravitsee ja vahvistaa näkyvästi uudistunutta ihoa. 

Lisäksi kun nukut, suuri määrä hyaluronihappoa lukittuu sisään optimoimaan ihon luonnollisen korjausprosessin; kun taas aamulla yksi käyttö antaa kahdeksan tunnin antioksidanttisuojan, joka suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta hyökkäyksiltä, kuten saasteilta, mikropölyltä ja digitaalisten laitteiden siniseltä valolta, pitäen ihon nuorekkaana pidempään."


Hyaluronihapon lisäksi se tietenkin sisältää paljon muutakin, kuten mm. glyseriiniä, skvalaania, erilaisia antioksidanttisia kasvisuutteita ja peptidejä, joiden korjaavaan vaikutukseen kosmetiikkateollisuus vannoo. Seerumissa on hyaluronihappoa monena eri molekyylikokoina, joten kyllä se todellakin kosteuttaa, siitä ei ole epäilystäkään.

Käytin juuri ison pullollisen tätä loppuun. Tähän palaan aina takaisin, vaikka välillä "villiinnynkin" kokeilemaan muutakin, mutta tosiaan yöksi tämä kyllä toimii. Ei ihme, että se on ollut myyntitilastojen huipulla kaikki nämä vuodet.

2 kommenttia:

  1. Tämä on tuote, jota haluan ehdottomasti joskus vielä kokeilla. Niin paljon tästä olen kuullut ja lukenut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, vaikka tämä aika hintava onkin. Eri pullokokoja on kyllä saatavilla.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!