tiistai 20. kesäkuuta 2023

Pieni kynsilakkapostaus

Kynsilakoista saa täältä blogistani lukea harvemmin, mutta nyt löytyi joitain ihan loistavia tuotteita, joten pakko on hiukan kehua.


Minulla on ollut jos jonkinlaisia aluslakkoja, jotka toimivat enemmän tai vähemmän. Yleensä vähemmän. Hyvän aluslakan tulisi siloittaa kynnen pinta ja pysyä, ja pitää vielä sen päällekin laitetut lakat kuosissaan.

Nyt löytyi kyllä melkolailla täydellinen, eli Essien Strong Start! Sen lupaus on myös vahvistaa kynttä, mikä on ominaisuus, jota en välttämättä tarvitse, sillä syön kalsium + D-vitamiinitabletteja, ja niillä kynnet kasvavat kohisten ja ovat vahvat, alituiseen saisi olla leikkaamassa.

Tämä Essien lakka tekee kynsistä tasaiset ja tosiaankin antaa hyvin pohjan värilakalle.

Värilakkana tässä kuvassa on Essencen Hidden Jungle -kokoelman sävy 01 Secret Gem. Aluksi se oli omaan makuuni hiukan liian kellervä, ja vielä enemmän epäilytti, kun korkissa oli tarra "Glitter Effect". Mitään glitterihiukkasiahan en halunnut...

Muttamutta... Tämä ei ollut ollenkaan kimallehipuilla varustettu, vaan se tekee peilimäisen pinnan kynteen, joten alla saakin olla tasoittava aluslakka, sillä kynteni ovat aika uurteiset. Sävykin on (sittenkin mielestäni) kauniin kullanhohtava, vai mitä?


Ylimmässä kuvassa on myös päällyslakka, joka on Essencen Extreme Gel Gloss. Tällä saa värilakkaan todella upean kiillon! Olen todella yllättynyt, sillä ainakin omissa näpeissäni ei mikään päällyslakka koskaan säilytä kunnolla kiiltoaan, vaan jotenkin menee mattaisemmaksi alta aikayksikön. Tämä päällyslakka myös kuivuu suhteellisen nopsaan.

Oliko näistä joku ennestään tuttu?

9 kommenttia:

  1. Ostin tuon samaisen oranssin kynsilakan, kun halusin jonkin kesäisen uuden lakan. Se on nyt kynsillä ja on muuten auringossa nätti. :) Ostin myös tuon päällyslakan ja siitä taisi tulla uusi suosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oranssi on myös todella kaunis! Pitää varmaan tsekata nuo muutkin sarjan sävyt "sillä silmällä".

      Poista
  2. katselin tuota Hidden Junglea sillä silmällä, mutta jätin ostamatta. Mulla on lakkoja ihan riittämiin, mutta jäi kyllä hiukan vaivaamaan. Oli nätti väri. Ties vaikka vielä muutan mieleni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eivät Essencen lakat ainakaan pankkia riko, jos muutat mielesi!

      Poista
    2. se on kyllä totta! Mulla on nyt joku ihmeellinen vimma vähentää kynsilakkojen hankintaa, koska omistan niitä värilakkoja edelleen n. 50 kpl ja sitten hoitolakat yms. päälle. Yritän hokea itselleni, että jospa käyttäisin niitä jo olemassa olevia. Kummasti vaan ihmisen mieli halajaa lisää!

      Poista
    3. Se on kyllä merkillistä! Viime joulukuussa siivoilin Suomessa ison kassillisen värilakkoja muille jaeltavaksi, kun en niitä itse käyttänyt. Nyt taas täällä Saksassa noita on kummasti ilmestynyt lisää, eilenkin ostin kolme. Huoh.

      Poista
  3. Tuo essencen top coat on tuttu tuote. Kaunis kiilto ja kuivuu äkkiä, mutta paksuuntuu pulloon, se on harmi. Tuollaiset kultaiset lakat on ihania mutta harvemmin niitä mun kynsillä näkyy, mikä siinä sitten lieneekään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aina välillä tällainen "kultainen kausi" :)

      Poista
    2. Tuota paksuuntumista minäkin hiukan enteilen, kun se ei lähtökohtaisestikaan ole ohuimmasta päästä, mutta onneksi ei ole mikään kallis lakka.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!