perjantai 16. kesäkuuta 2023

Essence Multitask Concealer - erase, cover & care (3 x swatch)

Essence Multitask Concealer on peitevoide, joka on pakattu sivellinpäiseen tuubiin, ja joka sisältää ihoa kosteuttavia aineita, kuten glyseriiniä ja hyaluronihappoa sekä auringonkukkaöljyä. Rasvainen se ei kuitenkaan missään tapauksessa ole, joten pysyy hyvin kasvoilla kesäkuumillakin.


Koska ne eivät ole hinnalla pilattuja, hankin kolme eri sävyä kokeillakseni kotona naamaani. Kaupassa kun ei sähkövalossa paljoa saa käsitystä sopivasta sävystä.


Kuvassa sävyt ranteen sisäpuolella. Ylimpänä hiukan persikansävyinen 10 Peachy Ivory, sen alla keskellä 15 Natural Nude ja viimeksi alla hiukan tummahko 20 Natural Beige. Sävyjä oli Dm:ssä seitsemän.

Luulisin, että nuo kaksi ylempää sopivat hyvin suomalaiselle vaalealle iholle, ja tietty tuo punertava sävy etenkin tummille silmänalusille.

Tämän peitevoiteen peittävyys on todella hyvä. Silti se pitää työstää hyvin ihoon, ja pohjustuksesta riippuen voiteella saa kyllä ihan hyvän ja sileän tuloksen. Työstamisellä tarkoitan siis, että se uppoaisi (tai uppoaa) kyllä ihoon paremmin kuin nämä putkilon päässä olevilla siveltimillä sutaistut swatchit, joissa ei pinta ole kaunis. Kannattaa siis käyttää myös sormia ja/tai meikkisivellintä. Pieni määrä voidetta riittää pitkälle.

Oletko kokeillut tätä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!