maanantai 19. kesäkuuta 2023

Pientä shoppailua - korealaista kosmetiikkaa

Stylevana taitaa täällä Saksassa (ja muutamassa muussa maassa) olla se edullisin korealaisen kosmetiikan kauppa. Hankin muutaman tuotteen käyttöön. Näistä on tulossa erikseen postauksia ja arvioita.


Aloitetaan vasemmalta tuosta suurimmasta pakkauksesta, joka on Scinic The Right Self-Clinic First Treatment Essence, eli hoitovesi.

Violettinen pussukka siitä oikealle on kaupanpäällisinä tullut näyte Purito Dermide Balancing Barrier Balm, eli keramideja sisältävä kosteuttava voide kuivalle ja herkälle iholle.

Pieni pullo siitä oikealle on Neogen Dermalogy Real Ferment Essence -hoitovesi matkakoossa.

Persikanvärinen pakkaus ylhäällä oikealla on mielenkiintoinen: Numbuz:n Porcelain Base-skip Tone Up Beige SPF50+ PA++++. Tämä meni heti kokeiluun.

Kuvassa keskimmäisenä on The Saem STUDIO Glow Foundation.

Pienet kirjavat purkit ovat Laneige Lip Sleeping Maskeja. Makuina vasemmalta oikealle löytyvät Berry (pienin purkki), Mint Choco, Apple Lime ja Grapefruit. Tuttu tuote entuudestaan, mutta en muista, miten toimivia nämä ovat. Pitänee nyt terästäytyä ja kirjoittaa postauskin.

Oikealla alhaalla on myös ennestään tuttu tuote matkakoossa: Missha Time Revolution 5X 97 Extreme Ferment α™ - hoitovesi, matkakoko tämäkin.

Alimpana on pieni pumppupullo, jossaa on 12 Grabs Octuple Hyaluron Essence -hoitotiivistettä.

Onko näissä mitään sinua kiinnostavaa?

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia, kaikki mulle vieraita! Laneigeista odottelen ehdottomasti postausta. Samoin toi the SAEM meikkivoide kiinnostaa kovin :) Ja siihen sun kommenttiin niin iso kiitos tarjouksesta, mä kuitenkin bongasin just pari viikkoa sitten jemmoista Janssen Cosmeticsin yönaamion huulille ja korkkasin sen käyttöön niin ei oo just nyt tarvetta uudelle, tonkin kanssa menee varmasti pieni ikuisuus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, olisinhan minä sen voinut postittaa ihan ilman mitään vastiketta...

      Laitan kyllä postausta noista kaikista :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!