perjantai 23. kesäkuuta 2023

Aivan loistava korealainen löytö

Aiemman postauksen ostoksistani (postaus luettavissa täältä) löytyi ainakin yksi todella superlöytö:  Numbuz:n Porcelain Base-skip Tone Up Beige -voide, jossa on siis auringonsuoja spf50 PA++++

Nämä tone up -voiteet ovat kaiketi aika uusi asia korealaisessa kosmetiikassa. Lyhyesti sanoen ne häivyttävät ihon virheitä ja tasoittavat/kohentavat ihon sävyä. Niitä voi käyttää sellaisenaan tai meikin alla.


Minä olin tätä kohtaan erittäin epäluuloinen, mutta jo ensimmäinen kokeilukerta vakuutti: tämän päälle ei tarvita kuin hiukan peitevoidetta kriittiisiin kohtiin, kuten nenänpieliin, ja se on siinä. Samettimaisen tasainen iho! Jaksan edelleen hämmästellä...


Itse voide on hiukan punervan beigeä, mutta ei missään nimessä punertavaa kasvoilla, vaan sävy on loppujenlopuksi neutraali ja levittyy ohuena kerroksena pigmenttisyydestään huolimatta.


Tässä se näyttää hiukan kiiltävältä kämmenselällä auringonpaisteessa, mutta kyllä se kasvoille asettuu enemmänkin samettiseksi pinnaksi - ihan ilman puuterointiakin.

Korealaiseen tapaan siinä on paljon hoitavia kasviuutteita, kuten baikalinvuohennokkaa, rohtosammakonputkea, lakritsinjuurta, teenlehtiuutetta, rosmariinia, viherkameleontin lehtiuutetta, kamomillaa, marunauutetta ja teepuu-uutetta, japanintatarin juuriuutetta ja niasiinia. Aurinkosuoja on pitkälle fysikaalinen, mutta tämä ei jätä kasvoja vitivalkoisiksi. Vaaleaihoisille tämä on kesälläkin ihan nappituote!

Tykkään kovasti, ja jos jotakuta kiinnostaa, niin ainakin iHerbin valikoimiin tämä tulee jossain vaiheessa, joten laitan "mainoslinkin" (jonka klikkaamisesta en hyödy mitään). iHerbin listoilla tuotteen nimi tosin kirjoitetaan NUMBUZIN, eli kaksoispisteen tilalla on i. Tässä linkki. Sinne kannattaa kirjautua ja tilata e-mail -hälytys kun tätä on varastossa. 

Tämä sopii vaalealle suomalaiselle iholle todella hyvin, eikä korosta ihohuokosia tai pakene juonteisiin. Vahva suositus, ja lukekaapa vaan iHerbinkin arvostelut!

Mielenkiintoista muuten, että viikko sitten iHerbin sivuilla sanottiin, että tuotetta tulee vasta lokakuussa, mutta ajankohta on aikaistunut koko ajan. iHerbistä voi tilata huoletta, sillä he maksavat tullit ja paketti tulee omalle kotiovellesi ilman ikäviä tulliselvityksiä.

*****
Oikein mukavaa juhannusviikonloppua kaikille! Meillähän sellaisia ei vietetä, mutta onhan niitä pyhiä tässä nyt ollutkin koko touko- ja kesäkuun.

2 kommenttia:

  1. Tätä voidetta olisi kiva joskus kokeilla. Voin kuvitella miten hyvältä kuvaamasi lopputulos näyttää. Mukava, että tuossa on aurinkosuoja ja myös paljon noita hyviä ainesosia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahva suositus tälle, se pysyy naamassakin hyvin pakanematta juonteisiin tai huokosiin. Kannattaa kuikuilla sitä tuolta iHerbistä. Voihan olla, että sitä tosiaan saa jo aiemmin, kun alunperin saapumisajankohta oli vasta lokakuussa, ja nyt se on paljon aiemmin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!