lauantai 12. lokakuuta 2013

On the air + Etude Housen kynsilakoista (ja muuta höpinää)

Tänään olen menossa radiohaastatteluun. Kyse on lähinnä keittokirjasta, joka potkaistiin markkinoille jo viime vuoden puolella, mutta joka kuitenkin näyttää kiinnostavan ihmisiä. Nimi vain johtaa minusta hiukan harhaan, tai oikeastaan on varsin yksipuolinen, eikä tuo ilmi keittokirjan monipuolista sisältöä. Mutta se on kustantaja, joka päättää kirjojen kansikuvat ja nimet.

Ei ole ensimmäinen kerta radiossa. Joskus aikoinaan törmäsin eräässä pubissa YLEn ruotsinkielisen radion toimittajaan, ja hän innostui kun kuuli, että maalaan ikoneja. Samaan aikaan hautausmaalla sijaitseva kappeli täytti 100 vuotta, joten hän soitti minulle seuraavana aamuna ja halusi haastatella minua siellä yleensäkin ikoninmaalauksesta ja kuvien symboliikasta.

Haastattelu tehtiin, ja vielä ruotsiksi. Se ei ollut suora lähetys (onneksi) ja hän lohdutti minua kertomalla, että heillä on kyllä laitteet, joilla voi leikata vaikka kirjaimen pois keskeltä sanaa. No, menihän se ihan hyvin, eikä turhia tarvinnut leikellä mitään pois.


Erään toisen kerran taas olimme lomalla Etelä-Afrikan viinialueilla kun viineistä radio-ohjelmaa tehnyt ystäväni soitti kyselläkseen saako hän haastatella minua seuraavana päivänä tehtävään sarjan osaan, jossa aiheena olivat tietenkin eteläafrikkalaiset viinit. Se oli aika hauska haastattelu ja pystyin kertomaan hiukan kuulijoillekin uusia juttuja, kuten sen, että Pinotage, jota pidetään juurikin eteläafrikkalaisena rypäleenä, ei ole siellä kuitenkaan mikään hirveän yleinen.

Sitten asiasta seitsemänteen. Kerroin Roseroseshopin alesta aiemmin täällä. Päädyin ostamaan kaksi settiä noita Etude Housen Gradation Nails -lakkoja ja kylläpä ne näyttävätkin ihanilta kynsissä. Nirhin vaan kynteni todella lyhyiksi reissussa."Kupletin juoni" on siinä, että ekalla lakalla lakataan koko kynsi, seuraavalla puolet kynnestä ja kolmannella kunnen kärki. Nyt kynsissä tätä persikanväristä
Tässä pinkihtävämpi versio. En ole vielä kokeillut, mutta tykkään näistä molemmista todella paljon.

1 kommentti:

  1. Hienoja lakkoja ja mie harrastan myös kynsienlaittoa et blogissani saa vierailla ja lukijaksi olet myös tervetullut

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!