tiistai 8. lokakuuta 2013

Tahdon vokaalin!!!!

Varmaan moni arvaakin missä taas olen :D  Siis taas Gdanskissa ja olen jopa oppinut sanomaan DZIEKUJE ilman epäadekvaattia hihittelyä.

Sunnuntaista torstaihin on taas aivan liian lyhyt aika täällä. Ensi kuussa ajattelin olla viikon, Wizz-klubilaisille lentojen hinta Turusta on halvimmillaan vitosen luokkaa (siis ihan oikeesti eestaas, sillä yli 12 jotakin euroa hinnoitelluista lennoista saa klubilkainen kympn alennusta) ja kortteerin saa jopa kympillä per yö. Tämä siis euroissa.

Nyt asun yksiössä, joka on kulman takana viime kuun asunnosta. Ryntäsin ensitöikseni Rossmannille kosmetiikkaa ostelemaan. Ziajaa alle parin euron!

Öh......homma repesi vähän käaistä, mutta ehkä osalle löytyy ostaja/ottaja.
Pitkällä torilla Mojito-ravintolan tarjoilija oli aikamoinen kosmetiikkaekspertti. Ziajan Micellar Water'ia kannattaa siis ostaa. Euro 80 senttiä puteli. Ja minähän ostin.

Oliivia nuoremmalle iholle.

Jasmiinivettä meille "aikuisille naisille". Tätä pitää huomenna hakea lisää.
Vielä pari kuvaa asunnostani. Varasin sen Grand Tourist Apartmentsin kautta (siis www.booking.com). Ei ole yhtä hyvä kuin booking.com'in kautta varattu Apartments Nordan asunnot olivat, mutta ihan Ok.

Wi-fin kanssa oli hiukan ongelmia, mutta omistaja (joka asuu samassa talossa) tuli tänään korjaamaan sen. Osoite on muuten Zlotnikov 25/27, eli ihan hyvä sijainti ja kosmetiikkafriikkien Rossmann on valitettavan lähellä (ihan kivenheiton päässä, varsinkin jos menee sisäpihan kautta).

Ruoka on kyllä niin halpaa, että voisin ihan muuttaa tänne.


Ai niin! Mistäs siis tuo otsikko...

Joskus vuosia sitten olin työmatkalla Varsovassa työkaverini kanssa. Jotenkin päädyimme (työn takia) käymään myös Rzeszówissa. Joo, ja en osaa edelleenkään kirjoittaa nimeä kunnolla...

Työkaverin kanssa aina muistellaan "sitä paikkaa, jonka nimessä vokaalit ovat harvinaisia".

6 kommenttia:

 1. Kyllä tuohon hintaan kannattee jo ostella vaik vähän enempi

  VastaaPoista
 2. PELKKÄÄ SÄÄSTÖÄ SIIS !!!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, nehän ovat ilmaisia! En pitänyt pahana suomalaisen nettikaupan hintaa tuolle jasmiinivedelle (7,95), mutta kyllähän ne voisivat olla halvempiakin jos lähtöhinta siellä kaupassa on tuo 1,80.


  VastaaPoista
 4. Mistä nettikaupasta katsoit? Kyselen vaan siksi kun en t't' puolankieltä ymmärrä, joten en ole ihan varma mitä on tullut ostettua.

  VastaaPoista
 5. Täältä; http://allamoda.mycashflow.fi/ ja olen joskun tilannutkin Ziajaa tuolta.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!