lauantai 5. lokakuuta 2013

Liikuntapäiväkirja -16 viikkoa takana

Mennyt viikko oli aika keskinkertainen liikunnan puolesta. Olen ollut jotenkin väsynyt ja esimerkiksi pilatestunnit alkoivat tulla jo uniinkin. Yhtenä aamuna heräsin sängyssä puolittain siihen, että tein pilatesliikkeitä jaloillani ja kunnolla heräsin vasta silloin kun olin kuvitellut kääntyneeni ja aloittavani saman liikkeen toisella jalalla. Jokin sitten herätti että hei, tämähän on edelleen sama koipi! Käänny toiselle kyljelle!

Muuten olen ihanista silkkilakanoistani huolimatta nukkunut aika huonosti. Toisaalta nukkumisaika on ollut täynnä varsin kirjavia (ja hauskojakin!) unia, johtuu varmaankin lisäravinteena nauttimastani arginiinista, joka vilkastaa verenkiertoa. Välillä on suorastaan naurattanut kun on herännyt.

Arginiinia purkista.
Nyt alkaa vasta muotoutua jonkinlainen ohjelma mielessäni. Maanantaina yläkropan treenausta ja aerobinen osuus, tiistaina alakroppa. Keskiviikkona pitäisi kokeilla SH'Bam'ia ja to pe pilatesta. No, tällä viikolla kyllä aamulla väsytti niin, etten päässyt koko pilatekseen, mutta neljänä päivänä kävin salilla ja kuntopyörän kanssa sutkuttaessa meni kestävyysliikunnan viikottainen kiintiö täyteen ma ja ke.
Nyt olen myös hiffannut sen ison ja omituisen pallon monipuolisuuden. Sillä löytää hyvin tietyt syvät lihasryhmät, esim. vatsalihakset. Pallon opettelu on vielä työn alla.

Hyviä vinkkejä!

Ensi viikko menee reissun päällä, mutta oletan ainakin päivittäistä pienimuotoista patikointia olevan ohjelmistossa. Ja voihan sitä hiukan treenailla omassa kortteerissankin. Muutaman päivän lepokin saattaa olla ihan paikallaan, sillä lihas kasvaa levossa, eikä sitä saisi rasittaa ihan joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!