lauantai 19. lokakuuta 2013

Liikuntapäiväkirja - 18 viikkoa takana

Huh, ensinnäkin täytyy kertoa, että ne syöpälääkkeeni löytyivät. Purkki oli jotenkin päässyt kierähtänään allaskaapin laatikosta kaapin alle. Eilen se lääke jäi siis ottamatta, ja oikeastaan ehti jo tulla ihan normaali olokin, mutta taas ne sivuoireet jatkuivat sitten kun otin tämän päivän annokseni aamulla :(

Mutta asiaan: Kuntosaliliikuntaa on nyt siis aktiivisemmin harrastettu kokonaista 18 viikkoa, eli neljä ja puoli kuukautta. Mennyt viikko oli suhteellisen hyvä, perjantaina vaan erinäisten asioiden hoito (ja aamuväsymys, jos suoraan sanotaan, aukeaahan sali klo 5 aamulla) esti salillakäynnin, eli käytännössä yksi aamupilates jäi ohjelmasta. Kuntopyörää on poljettu veren maku suussa se välttämätön viikon kiintiö. Yäk edellleen sille.

Viikolla tutustuin tuohon isoon ja omituiseen jumppapalloon paremmin. Tuntuu, että se on paljon monipuolisempi värkki kuin kuvittelinkaan. Sillä saa helposti itsensä hikeen, katsokaapa vaikka tämä noin viiden minuutin pitkä pätkä alla. Viimeinen liike on erityisesti tehokas koko kropalle.Tuota viimeistä liikettä tein aika paljon torstaina treenin päätteeksi, ja kyllä tuntuu joka puolella kroppaa. Olinkin torstaina salilla koko iltapäivän ja pidin treenin välillä hiukan paussia istumalla takakenossa tuon pallon päällä katsomassa TV:tä. Siis sellaisessa asennossa, jossa vatsalihakset saavat rutistusta kun palloa hitaasti rullailee allaan edestaas. Ihan hyvää lihaksille sekin.

Ensi viikolla jatketaan samaan tahtiin. Makeanhimokin on jo melkein selätetty, eli parempaan päin mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!