keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kauneuden kuolemansynnit

Minna Glitz & Glam -blogista heitti haasteen esitellä "kosmetiikkapaheensa" luokitellen ne varhaisessa kristillisessä opetuksessa lueteltujen kuolemansyntien tavalla. Danten Jumalallisen Näytelmän mukaan ne ovat lajiteltuna pahimmasta alkaen tällä tavalla, muut synnit tulevat sitten perästä.

  1. Ylpeys (turhamaisuus)
  2. Kateus
  3. Viha
  4. Laiskuus
  5. Ahneus
  6. Ylensyönti
  7. Himo

Kun tuota listaa katsoo niin hiukankos kirpaisee, tunnistan liiankin hyvin kaikki. Lohdullista on kuitenkin tietää, että vaikka niitä kutsutaankin teologiassa kuolemansynneiksi, ne ovat tarkemmin sanottuna pääpaheita. Ja niitähän riittää, OMG :(

Hieronymus Boschin maalaus "Seitsemän kuolemansyntiä".

1. Ylpeys/turhamaisuus Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Jaa-a. Tässä iässä naaman rappaamisessa saa kyllä käyttää useampaa kuin yhtä tuotetta, mutta jos vain yksi pitäisi valita, se olisi kulmien ja ripsien kestoväri. Parantaa kummasti ilmettä.

2. Kateus: Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten? 

Kaunis vartalo, tai sanotaanko kaunis profiili kaikilta suunnilta katsottuna. Kaunis nenänmallikin olisi kiva - mutta sanotaanko, että se sisältyy siihen profiiliin!

3. Viha: Mitä kauneustuotetta vihaat?

Jalkavoiteita. Ne eivät ikinä imeydy tarpeeksi nopeasti.

4. Laiskuus: Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Kasvojen pesemisen vedellä. On niin helppoa tuhertaa putsarilla ja kasvovedellä tai jollain 2-in-1 -tuotteella.

5. Ahneus: Mikä on kallein kauneustuotteesi, jonka omistat? Entä halvin?

Olisikohan se kallein tällä hetkellä käytössä oleva legendaarinen SKII:n First Treatment Essence. En kyllä tästä toistasataa euroa enää maksaisi, sillä Misshan vastaavan saa paljon edullisemmin ja siinä on enemmän hoitavia ainesosia. Lancomen Visionnaire ja Genifique ovat hiukan samaa kastia kuin tuo SKII, eli suosittelen Misshaa. Voisin oikeastaan postata sekä tuosta SKII:sta ja Misshan First Treatment Essencestä joku päivä.


Halvin lienee Playboyn ripsari, jota aina jaksan suitsuttaa kun se on NIIN hyvä!

6. Ylensyönti: Onko sinulla useampi kappale jotakin tiettyä kauneustuotetta, ja jos on, niin mitä?

Nyt ei voi valehdella, sillä jokainen blogiani seuraava sanoisi heti, että ripsivärit ja niiden pohjustajat. En ole ripsareitani laskenut, mutta kauhistuisin varmaan sydänjuuriani myöten, jos sen tekisin. No, osa on avaamattomia ja odottamassa käyttöönottoa ajallaan. Vaikka onko sekään nyt oikein järkevää? Ihan kuin maailmasta olisi ripsivärit loppumassa.

7. Himo: Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote hyvänsä, minkä ostaisit?

Ostaisin ilman muuta esimerkiksi Shiseidon Cle de Peau -sarjan La Creme -voiteen päivä- ja yöversion, vain tsekatakseni, että kannattaako siitä OIKEASTI maksaa niin älyttömästi.

Purkki on ainakin hieno ja hintaa vajaa 500 euroa. Tuolla hinnalla voiteen pitäisi jo olla aika tehokas.

Nyt sitten haasteet saavat Rissa blogista Nätti, kiltti?, Ninni blogista Kosmetiikkatesti ja Marisa blogista Kauneutta katsojan silmin. Eli antakaahan palaa, tytöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!