lauantai 26. lokakuuta 2013

Liikuntapäiväkirja - 19 viikkoa takana

Liikuntojen puolesta viikko ei ollut hullumpi. Ainakin kipeät takareidet osoittavat, että lihakset ovat saaneet stimulaatiota ja kunnolla.

Viikon "pakolliset", eli 2 x aerobista tulivat kumma kyllä kuntopyörällä täyteen jo tiistaina. Mikä ilo! Pinkka lehtiä lukemiseksi samalla kun polkee, ja siinä se aika menikin suhtkoht nopsaan. Keskiviikkona treenattiin yläkroppaa ja torstaina alakroppaa ja perjantaina oli aamupilates, joka todella tuntui jo valmiiksi kipeissä reisissä. Uh.

Jumppapallo on edelleen ollut ihan paras värkki liikunnan apuna. Päihittää puntitkin ihan täysin. Tässä hiukan edistyneemmille uusi video, josta saa idiksiä eri liikesarjoista.Olen niin tykästynyt tähän palloon, että tilasin eräästä nettiputiikista oman. Tosin se taitaa olla hiukan pieni, halkaisija on vain 45 cm. Pitäisi olla suurempi  - tätä palloa on nimittäin hyvä käyttää työtuolina, sillä siinä ei yksinkertaisesti saa vääränlaista asentoa! Salilla olen välillä pitänyt breikkiä istumalla pallon päällä ja katselemalla TV:tä. Siinä kun istuu niin, että vatsalihakset saavat hiukan töitä ja palloa voi samalla rullailla jaloilla hiuken edestakaisin. Tuntuu kyljissä!

Ensi viikolla reisien treenaus jatkuu ja jotakin uutta pitäisi kehittää yläkropalle. Ehkä kokeilen kahvakuulaa, johon olen jo pientä tuntumaa ottanutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!