torstai 10. lokakuuta 2013

Väsyttää

Ja sitten taas kotosalla Suomessa! Lento oli ilmeisimmin hyvän tuulen myötävaikutuksella 20 minuuttia lyhempi kuin normaalisti, eli vain 50 minuuttia. Todella nopeaa touhua! Turussa vielä uudet matkustajat olivat lähtöselvitysjonossa kun saavuimme

Sain pakattua kaikki tavarani, ja vielä viimeiset piti sovittaa sinne miltei kenkälusikan kanssa, ja sitten äkkiä vetoketju kiinni. Lennon aikana hiukan murehdin että jospa se vetoketju pettää ja kaikki ostokset ovat sitten levällään jossain. Ei pettänyt. Vanha ja kaikinpuolin ränsistynyt laukku, mutta toimii edelleen hyvin.


Yöllä en nukkunut kovinkaan hyvin. Näin käy aina kun pitää aamulla lähteä aikaisin jonnekin. Kenttäbussi lähti hotelli Mercuren luota 7.30. Sitä ennen piti viedä asunnon avain välitysfirman postilaatikkoon ja ottaen pienen eksymävaran lähdin sitten talsimaan toista tuntia ennen bussin lähtöä. Olisi kyllä jo tässä vaiheessa pitänyt ymmärtää, että Gdanskissa ei mikään paikka ole mitenkään kaukana toisistaan, ja piienellä hortoilulla avaintenkin osoite löytyi helposti. Siinä sitten oli 45 minuuttia värjöttelyä tuulessa Mercuren edessä. Ensi kerralla en pidä moista kiirettä.

Kentällä kaikki sujui suuremmitta jonotteiluitta. Miellyttävä kenttä, ilmainen wifi ja ihan sopivasti kahviloita ja ostosmahdollisuuksia niitä haluaville.

Yhtä asiaa en muuten ymmärrä: miksi ihmeessä minulla iho kuivuu pientenkin lentomatkojen aikana? On totta, että koneessa on kuiva ilma, mutta tänään taas olen saanut rasvata ja raapia mm. käsiäni, ja kasvojenkin iho tuntuu kireälle. Silmiä kutittaa ja ilmeisimmin olen hieronut niitä yöllä ajatuksissani, sillä ne ovat jokseensakin punoittavat. Samaten nenää saa niistellä jatkuvasti lennon aikana ja sen jälkeen. En ymmärrä.

Nyt nukkumaan ja huomenna taas uusi päivä. Niin, eikä se laukku tosiaankaan haljennut vaan pääsee vielä seuraavallekin matkalle mukaan. Turhaa stressasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!