torstai 17. lokakuuta 2013

Lokakuun Livbox

Varmaan ehdittekin ihmetellä, että missä se lokakuun Livbox-postaus on. Hiukan myöhässä tulee, mutta parempi kuin ei silloinkaan.


Paketin silkkipaperi oli tällä kertaa soinnutettu ruskan väreihin. Niille, jotka ovat Livboxia nyt tilanneet vuoden (niin, palvelu täyttää vuoden näihin aikoihin), oli paketissa jotakin ekstraa. Sinänsä hassua, koska olen ymmärtänyt, että ensimmäiset Livboxit menivät veloituksetta kosmetiikkabloggareille, jotta lanseeraus saataisiin hyvin käyntiin.

Sisällössä ei tällä kertaa ollut selkeää "punaista lankaa", mutta eipä sillä väliä. Otin ensimmäiseksi käyttöön Louis Widmerin kuorintavoiteen ja kokeilinkin sitä naamaani, vaikka se sisälsikin karkeita partikkeleita, joita ei ohuelle iholle suositella. Siinä on myös hedelmähappoja, jotka kuorivat ihoa myös omalta osaltaan. Ihan näppärä matkakoko mukaan reissuille.

Trind Nail Repair pääsi tänään käyttöön. Hiukan työläältä kuulostavaa on käyttää sitä ohjeen mukaan joka päivä 2-3 viikon ajan. Hmmm. Vähän epäilen, että mahtaako vetää vertoja suuresti rakastamalleni Nailtiquesin proteiinilakalle, mutta kerron sitten muutaman viikon päästä miltä vaikutti. Nyt onkin hyvä kasvattaa kynsiä, koska leikkasin ne pitkästä aikaa aika lyhyiksi.

Born to Bio onkin minulle ihan uusi luomumerkki. Boxin mukana tullut täysikokoinen suihkugeeli tuoksuu ihanan mangoiselta, mutta eikö sitä olisi voinut laittaa pumppupulloon?

Matkalaukkuun päätyy myös Schwarzkopfin BC Oil Miracle  - pieni näytepullo hiuksia hoitavaa öljyä, joka antaa myös lämpösuojan. Tuoteselosteessa luvataan, että se ei lätistä hiuksia, joten katsotaan, onko tästä kilpailijaksi käyttämälleni Faroukin Biosilk-seerumille.

Favoran Hoitava Käsivoide ei saanut minua hyppimään kattoon, koska tuota merkkiä sai joka joulukassissa ja muutenkin entisessä työpaikassani. Tosin käsivoiteitahan tarvitsee aina, eli peruskamaa. Putkilo on täysikokoinen, joten plussaa siitä.

Lisäksi laatikossa oli kaksi tuoksunäytettä, eli pieni pussukka (!! -siis samanlainen pakkaus kuin näytevoiteissa yleensä) Espritin Duo Womenia ja sitten "normaali" 1,2 ml:n lasiputkilo Marc Jacobsin Honey'a, joka on mielestäni aika kiva tuoksu. olisin todella mielelläni ottanut tästä minipullon!

Periaatteessa kokonaisuutena boxi saa kuitenkin ihan hyvän arvosanan. Kaikki ovat käyttökamaa, eivätkä varmasti jää lojumaan minnekään laatikoiden pohjille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!