perjantai 18. lokakuuta 2013

iHerbin kosmetiikkaa ja muuta höpinää

Olen kääntänyt tänään koko huushollin ylösalaisin, koska en löydä mistään syöpälääkkeitäni. Ongelman ydin on siinä, että en muista yhtään milaisessa purkissa viimeinen satsi minulle apteekista myytiin. Tähän mennessä olen syönyt loppuun ison loodan, jossa tabletit olivat blistereissä. Sellaista nytkin etsin, mutta nyt iltasella putkahti mieleeni, että mahdoinkohan nyt saada jonkun muun firman lääkettä, ja jos, niin silloin se saattaa olla pienessä purkissakin. Ja purkki saattaa olla lasia tai muovia.

Jälleen kerran ihmettelen, miten todella vanhat ihmiset pärjäävät lääkkeittensä kanssa, kun ei tässä asiantuntijallakaan pysy aina käsitys siitä minkämallisia pillereitä nyt on käytössä. Noh, olen tänään ilman ja jatkan hakemista huomenna. Ellei löydy niin sitten apteekkiin.

Välillä hiukan iHerb-juttua. Tilailen sieltä yhtä sun toista, mm. jatkuvasti käyttämääni Bio-Strathia ja proteiinijauheita. Hinnat ovat edullisia. Nyt olin aikeissa tilata jonkun Physician's Formula -sarjan luomuripsiväreistä, mutta ne näyttivät toissaviikolla olevan loppu. Ulkomaisissa blogeissa niitä niin kiitellään.

Tilasin sitten paketinpainikkeeksi rajausvärin, jonka pitäisi myös kasvattaa ripsiä, eli se on siis 2-in-1  Lash Booster Eyeliner + Serum. No minulla ei tunnu mikään todella kasvattavan ripsiä, mutta tilasin sen silti ruskeana, koska pidän hiukan pehmeämmästä väristä kuin mustasta.


Holeanvärinen kynä saapui.

Lupauksia...

Tästä todella pidin! Tussimainen kärki, jolla saa hyvin siistiä jälkeä! 

Kun hinta on vielä alle kympin niin ostos oli oikein hyvä. Jos se vielä ripsiä kasvattaisi niin aina parempi, mutta en odota sitä henkeäni pidättäen. Rajaus myös pysyy hyvin, eikä sotkeennu helposti piirtäessäkään.

Toinen löytö oli Honeybee Gardens JobaColors Lip Liner sävyltään Zen. Ajattelin ensin kun sen näin, että eihän tämä  t-o-d-e-l-l-a-k-a-a-n  ole minun värini, koska se näytti ihan ruskealta. Vaan olipa kuin olikin oikein hyvä sävy!


Tässäkin se näyttää aika ruskealta, mutta kun rajoja hiukan pehmentää, niin se on todella luonnollinen sävy

Tässä kovan hankaamisen jälkeen, eli pysyvyys on hyvä ja kohta aletaan jo haastaa suuresti arvostamani Lumenen huultenrajauskynäkin.

Hinta noin alta vitosen euroissa. Pitänee tilata toinenkin.

Sittten pitää vielä esitellä hyvä keksintö. iHerb myy e.l.f.-merkkistä kosmetiikkaa edullisesti. Ostin valkoisen kajalin, eli Eye Widenerin, pari euroa. Eikä siinä mitään, aika tavallinen valkoinen kajalkynä, MUTTA siinä oli kekseliäästi laitettu teroitin mukaan.

Katsotaan, miten hyvin tuo viritys pysyy tallella....

Eikä päivää ilman lankeemuksia. Tässä iltapalanmallia teekupposen kanssa ja terveellisempi elämä alkakoon taas huomenna.

Jättiläiskorvapuusti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!