Pecorinosalaattia. |
Kylmäsavulohta konjakilla maustetun katkarapusalaatin kanssa. |
Kanaa thaikookoscurryssa, paistettuja omenan ja päärynänviipaleita ja basmatiriisiä. |
Eton Mess jälkkäriksi. |
Eton Mess
marenkeja murskattuna (saa olla isompia paloja ja liki jauhomaista)
mansikoita
kermavaahtoa
Kokoa annokset korkeisiin laseihin laittaen pohjalle marenkia, sitten (vaniljasokerilla maustettua) kermavaahtoa, sitten mansikoita palasina ja taas marenkia, kermavaahtoa ja mansikoita kunnes lasi on täynnä. Päällimmäiseksi nokare kermavaahtoa ja marenkirouhetta. Tee annokset ennen ateriaa, noin tunti ennen syöntiä ja laita annokset odottamaan jääkaappiin. Marenkipalojen pitäisi olla himpun verran rapeita, himpun verran kostuneita kermavaahdosta. Riippuu tietty marenkipalojen koostakin, paljonko kostuvat. Meillä oli isoja ja pienempiä paloja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!