torstai 15. tammikuuta 2015

Lentokentällä - osa 1

Jatkanpa tässä jo viime vuoden puolella aloitettua postausta, joten älkää ihmetelkö joulukoristeita. Sahailin loppuvuodesta muutamaan otteeseen edestakaisin Lontoon ja Suomen väliä, ja tässä postauksessa liikutaan siis Arlandan lentokentällä, jossa oli peruuntuneen tapaamisen takia aikaa katsella kauppojenkin tarjontaa. Ja vähän muutakin...












Kävin kokeilemassa "tax freessä" hajuvesiä, ja nuori naismyyjä ei ollut kuullutkaan Fragranticasta, eikä Guerlainin Shalimarin eri vaniljaversioista. Meillä oli erittäin mielenkiintoinen juttutuokio, kaikenkaikkiaan.

Kaikista kauimmin viivähdin Kiehl'sin hyllyillä, josta minut bongasi Kristin-niminen mukava myyjätär, jolla oli huikeat silmäripset. Omat, kuulemma, kiitos X-Lash  - nimisen aineen. Häneltä sain ison paperipussillisen näytteitä, josta olin aika tyytyväinen, ja juttua riitti.

Pussiin oli laitettu vielä ihana kiitoskortti! Varmasti käyn toistekin!

Kokeiltuani Kiehl'sin Actively Correcting & Beautifying BB Creamia, täytyy sanoa, että alan olla todella merkin lumoissa. Olen aiemmin kirjoitellut täällä parista toisesta Kiehl'sin tuotteesta, joihin olen hyvin, hyvin tykästynyt. Postaukset ovat luettavissa täällä ja täällä. BB-voide uppoaa ihoon hyvin, ei lähde kovinkaan helposti kiiltelemään ja tasoittaa ihon värin hyvin + kosteuttaa. Tykkään.

Makeupalley antaa kuitenkin aivan ristiriitaista arviota voiteesta. Kummallista kyllä. Lähinnä tuolla valitetaan peittävyydestä, mikä on mielestäni ihan hyvä. Plussaa myös auringonsuojakertoimesta, mikä on länsimaalaisille BB-voiteille harvinaisen korkea, eli 50.

INCI-lista näyttää tältä:

Active Ingredients: Homosalate 10%, Octisalate 5%, Octocrylene 5%, Titanium Dioxide 4.5%; Inactive Ingredients: Water, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Alcohol Denat., Polyglyceryl-4 Isostearate, Ascorbyl Glucoside, Silica, Nylon-12, Disteardimonium Hectorite, Tribehenin, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Disodium Stearoyl Glutamate, Adenosine, Aluminum Hydroxide. May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide

Se sisältää näytepussin tietojen mukaan myös C-vitamiinia (joka tietty on mainittu myös tuossa ylempänä listassa).

Onko joku kokeillut tuota BB-voidetta? Jos, niin mikä on mielipide siitä?

Oli mukavaa, kun vaihteeksi kulutti aikaa muullakin tavalla kuin istumassa loungessa.

PS: Jos joku halajaa Lookfantasticin tammikuun beauty boxia, niitä saa nyt postikuluineen hintaan 19,65 € täältä. £145-arvoinen ghd:n Eclipse Styler, tuo suoristusrautojen Rolls Royce, on lisätty randomisti 20:een boxiin, mikä tietty lisää jännitystä boxin tilaajille :)


2 kommenttia:

  1. Olipa harvinaisen hyvää palvelua Kiehlsiltä. Korttijuttukin kiva idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä lentokenttämyymälöissä harvemmin kukaan ehtii jäädä juttelemaan myyjien kanssa, joten tilanne oli sikälikin hiukan erilainen. Minulla oli monta tuntia aikaa, joten oli ihan kiva lörpötellä kosmetiikasta sen iänikuisen loungekierroksen sijaan (vaikka senkin kyllä ehti tehdä).

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!