perjantai 9. tammikuuta 2015

Livbox tammikuu 2015

Tulihan sekin sitten sieltä, valkoisissa väreissään ja painavalla sisällöllä. Heti ensiksi osui silmiin Cutrinin Sensitive-sarjan hoitava hiussuihke täysikokoisessa pullossa. Sitä kyllä tulee käytettyä, koska hiuspohjani on aika kuiva. Suihkeessa ei ole kuitenkaan kuumuussuojaa, minkä vuoksi kiharrinta tai suoristusrautaa käyttäessä tarvitsee muitakin "mömmöjä" päähänsä.




Loodan toinen täysikokoinen tuote, eli Lumenen Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask oli myös ihan kiva juttu! Tulee käyttöön.

Kolmas täysikokoinen tuote oli Rimmelin BB-voide. Onneksi sävy, jonka sain oli Medium, joten menee myös käyttöön! Pelkäsin hiukan sen olevan liian vaalean iholleni, mutta ei kuitenkaan. Rimmel on hyvä merkki, jonka tuotteita on aina ilo saada.

Philosophy tulee uutena merkkinä mukaan Livboxin tarjontaan, ja osasinkin odottaa merkiltä jotakin jo tähän boxiin. Loodasta löytyikin merkin The Microdelivery Peel Kit, kaksivaiheinen kuorinta, jonka tekee kolmessa minuutissa. Mielenkiintoista....

Viimeisenä boxista löytyi La Roche-Posayn Lipikar Baume AP+ -tuubi, joka on mukava kuljettaa reissussa. Kuivaihoisena näitä tällaisia voiteita menee aina!

Kaikenkaikkiaan siis vuoden ensimmäinen Livbox oli mielestäni oikein kiva!


7 kommenttia:

  1. Kiva boxi toivottavasti omani tulee pian,vaikka sisältö ei enään yllätys.tosin voihan se hieman vaihdella

    VastaaPoista
  2. Kun nyt boksista tuli Rimmelin meikkivoide, alan pahasti pelkäämään ettei helmikuun Lumenen uutuusmeikkituote sitten olekaan meikkivoide, vaan käyttämättä jäävä poskipuna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan, ettei ole poskipuna, minäkään en niitä tarvitsisi yhtään lisää.

      Poista
  3. Tällä kertaa tosi kiinnostavat tuotteet näköjään. Lumene ja Philosophy kivat ja talviaikaan juuri hyvät. Ainakin minulla iho kaipaa ekstrahoivaa nyt.

    VastaaPoista
  4. Nyt on kyllä itsekin pakko sanoa, että paras boksi tähän mennessä ehdottomasti, sillä ihan kaikki kelpaa eikä mitään jää sivuun :) Onneksi nyt näin, sillä joulukuun boksi oli pettymys...

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!