tiistai 6. tammikuuta 2015

LoveLula Box, joulukuu 2014

Nyt on ollut niin monta boxia ihmeteltävänä, että tämän boxin esittely on hiukan jäänyt, mutta tässä se nyt tulee.



1. Vasemmalla ensin kaksi JOIKin näytettä, Shimmering Body Lotion ja Silky Facial Serum. Vartalovoiteessa on nimensä mukaan hiukan kimalletta ja sen pohjana on manteliöljy. Seerumissa on kiinteyttäviä karpaloöljyä ja vehnänalkioöljyä ja ne myös estävät ihon kosteuden haihtumista iholta.

2. Ylhäällä keskellä on SALCURAn Hand Hydrator. Tämä Omegahapporikas lotion on suuunniteltu kuivalle iholle. Erittäin hyvältä se myös iholla tuntuu, on mielestäni tuoksuton ja imeytyy ihoo hyvin ja kosteuttaa. Voisin ostaa uuden tämän jälkeen.

3. Ylhäällä oikealla on organzapussukassa pieni JOIKin sitruunainen kylpytryffeli.  (Luxury Bath Truffle). Se sisältää sheavoita ja siis pehmentää ihoa (ihan vaan Dzinnin huomio, miksi sanotaan öljyjen kosteuttavan, tässäkin sanoaatn sheavoin kosteuttavan, mutta eiväthän öljyt sisällä kosteuttavaa vettä?).

4. Keskellä kaksi FAIR SQUAREDin Lip Balmia. Ne sisältävät luonnollisia aineita, kuten aprikoosi-, manteli- ja kookosöljyä ja kaakaovoita ja ovat hiukan maustettuja. Minulle osuivat maut granaattiomena j apiparminttu. Tuotteet ovat vegaanisia.

5. Alhaalla kyljellään BR. BRONNER'S Magic Soap, iso pullo 18-in-1 Spearmintia. Todella hyvä, edellinen Bronnerini osoittaakin jo loppumisen merkkejä! Näistä saippuoista olen kirjoittanut postauksen, jonka voi lukea täältä.

Miltäs mielestänne vaikutti boxi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!