perjantai 13. maaliskuuta 2015

Malu Wilz Lifting Concealer

Sokoksien myymä Malu Wilz -sarja on minulle vain hämärästi tuttu joidenkin tuotteiden kautta, mutta minulla on siitä kuitenkin erinomaisen hyvä käsitys. Purnukat ovat biohajoavia, ja kerran kävi niinkin, että kun tuubi hajosi (astuin vahingossa sen päälle), se alkoi heti disintegroitua muutenkin kun oli palasina. No, siitä voiteesta ei paljoa jäänyt jäljelle.

Nyt löysin laatikon pohjalta joskus ostamani Lifting Concealerin, jonak ensin arvelin olevan liian vaalean minulle (sävy 1), mutta hyvinpä se sulautui ihoon. Peittävyys ei ole aiemmin esittelemäni Misshan luokkaa, mutta  - niin  - ehkä se sitten liftaa?



Annostelu tapahtuu harjan kautta, johon aine pumpataan pyörittämällä toisesta päästä. Sori hiukan kökkö kuva, mutta käsi on edelleen paketissa, joten hiukan hankala ottaa kuvia.

Ennen...ilman meikkiä. Huomaa, että silmän alla on arpi, jota ei tahdo saada just millään peittoon, revin sen joskus kakarana piikkilanka-aitaan, ja siinä se edelleen sinertää.
....ja jälkeen, yksi kerros peitevoidetta. Sitä voi tosin kerrostaa ihan hyvin. Ei ihan arpea peitä, mutta muuten ehkä siloittaa.

Eli ehkä se tasoittelee kuitenkin silmänalustaa ihan OK. Vai miltä näyttää? Yhteishyvässä näkyi olevan myös kirjoitus tuotteesta. Sen voi lukea täältä. Siinä mielessä olen samaa mieltä Yhteishyvän testaajan kanssa, että ihan hyvän tuntuinen valokynä, joka ei pakene juonteisiin päivän aikana. Eikä se sottaa!

Hintakin on edullinen, vain 14,50 euroa. Verkkokaupankin arvioissa on näköjään tykätty tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!