perjantai 6. maaliskuuta 2015

Toinen hyvä kosteusvoide

Muistaakseni se tuli joskus LoveLula-boxin kanssa. Siis tämä pieni tuubi, jonka ensin nakkasin laatikon pohjalle odottamaan vuoroaan. Kokeilin sitä ensin käsiin, ja se imeytyi hyvin. Sen jälkeen huomasin vasta nimen: Barefoot SOS Face & Body Rescue Cream. Ahaa...kokeilin yöksi kasvoihinkin ja yllätyin, miten hyvältä se tuntuikaan, eikä naamaa kiristellyt aamulla, kuten joidenkin voiteiden kanssa kun niiden kosteutusteho loppuu kesken.



Tilasin suuremman tuubin, nyt kun olen sitä jo jonkin aikaa käyttänyt. 100ml riittää pitkälle, kun huomioi sen, että nyt käyttämäni 25 ml on myös riittänyt ikuisuuden.

Voidetta ei ole testettu eläimillä, se on vegaaninen ja siinä ei ole parafiinia, natriumlauryylisulfaattia eikä väri- tai tuoksuaineita. 98% aineksista on luonnollisia. Valmistettu EU:ssa (UK).

Voiteessa on metsätähti-, vihannesportulakka- ja takiaisuutetta, makadamia- ja helokkiöljyä, sekä neroli- ja rooman kamomillaöljyä (eivät tosin tuoksu). Näköjään voide on saanut monia palkintojakin, nk' yhtään ihmettele, miksi.

Voidetta suositellaan herkälle, kuivalle iholle ja jopa ärtyneelle, psoriaattiselle ja ihottumaiselle iholle, myös kortisonivoiteen käytön lopettamiseen.

Tässä vielä täysi INCI-lista:

Ingredients: Aqua, macadamia ternifolia, simmondsia chinensis (jojoba), cetearyl alcohol (vegetable wax), borago officinalis seed oil (starflower), glycerin (vegetable moisturiser), squalane (olive extract), cetearyl glucoside (vegetable emulsifier), helianthus annuus (sunflower), glyceryl stearate (vegetable emulsifier), oenothera biennis (evening primrose) oil, panthenol (vitamin b5), tocopheryl acetate (vitamin e), lonicera caprifolium (honeysuckle) , ethylhexyl glycerin, xanthan gum (vegetable thickener), dimethyl sulfone (msm/organic sulphur), lonicera japonica (honeysuckle), allantoin (comfrey extract), aloe barbadensis (aloe vera), ascorbyl palmitate (vitamin c), calendula officinalis, alcohol (from sugar cane), tocopherol (vitamin e), glyceryl caprylate (palm/coconut emollient), linalool*, citrus amara (neroli), berberis aquifolium (mahonia), limonene*, lavandula angustifolia (lavender), arctium lappa (burdock), stellaria media (chickweed), anthemis nobilis (chamomile), farnesol*, geraniol*, benzyl cinnamate*, citral*, citronellol*, benzyl benzoate*.
*aromatic components of essential oils.


Kuten huomaatte, siinä on myös panthenolia, raunioyrttiä, glyserolia, aloeta, E-vitamiinia, MSM:ää, kuusamaa ja kehäkukkaa. Mahonia lievittää tulehdusta.


1 kommentti:

  1. Kiintoisa voide. Ihmettelen vain noita INCI-listan saloja, mutta kun kirjoitin pitkälti, niin laitoin emailin. Tarkasta roskaposti, jos ei ole tullut. /tp

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!