maanantai 25. tammikuuta 2016

Avon True Colour Perfectly Matte -huulipuna (swatch)

Kirjoittelin muutama päivä sitten tästä uudesta huulipunasta, joka Briteissä lanseerataan 11.2., mutta joka ilmeisestikin on jo Suomessa saatavissa (kerrankin näin päin!). Sain muutaman näytteen ja tässä noiden värien esittely. Sävyjä on siis yhteensä 15, joten tässä on vain kolmannes noista.


Vasemmalta oikealle: Vibrant Melon, Adoring Love, Ruby Kiss, Red Supreme ja Berry Blast.


Tässä huulilla Red Supreme, ja kyllä, se todellakin pysyy hyvin ruokailunkin ajan, tai oikeastaan on nyt pysynyt ihan hyvänä aamutuimista saakka. Toistaiseksi muutaman päivän käytöllä en ole huomannut kuivattavaa vaikutusta (kuten muuten ei tapahtunut tuon hiukan aiemmin esittelemäni YSL:n punan kanssa). Huulet tuntuvat todella pehmeiltä! Tottapuhuen en oikein uskonut siihen, miten paljon The Telegraphin kauneustoimittaja + muut akkainlehdet sitä suitsuttivat (ja ei, en myy Avonia, mikä mainittakoon).

Kummallista, että jotkut nimenomaan kirkaat punaiset jotenkin ärsyttävätkin, tämä ei. Pitää varmaan hankkia täysikokoinen, kunhan osaan päättää, että onko se tuo Ruby Kiss, vai tämä nyt huulilla oleva.

Eikä puna ole hinnallakaan pilattu!

PS: Huomatkaa muuten tuo kysely tuolla oikeassa ylänurkassa, olen utelias tietämään, miten mielipiteet jakautuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!