sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Söpöilyä H&M:ssa

Kaikkea pöhköä sitä pitää ostaakin. Mutta kun ne olivat niin suloisen söpöjä. Henkkamaukan kosmetiikkavalikoiman uudistumisesta on puhuttu, ja kivalta näyttää. Kävin ihan vaan vilkaisemassa, mutta piti kuitenkin ostaa jotakin hauskaa.


Söpö vaaleanpunainen pumppupullo täynnä valkoisten kukkien tuoksuista "pixie dustia", shimmeriä siis iholle hiuksille jne. Toinen vaihtoehto oli saman tuoksuinen mutta valkoinen. Avaimenperän näköisessä pakkauksessa taas oli metallikiiltoinen highlighter ja ripsiväri sekä silmänrajaus. Kätevää ja menee hyvin iltalaukkuun!


Suloisia pikku juttuja, jotka ovat omiaan vaikka pikkuisina lahjoina. Tuoksu ei ole mikään päällepuskeva tuossa kimalteessa.


Mutta kimalteet kyllä puskevat tiensä joka paikkaan, varsinkin jos teet kuten minä, eli et huomaa mikrokokoista tulppaa pullon suulla ja alat pumpata pallukasta. Kun irroitat tulpan, sieltä sitä tavaraa tulee ja meillä on nyt keittiön marmoripöytä kuorrutettu hileellä, joka ei lähde edes märällä rätillä :)Ripsari ja rajaus ovat mustia ja toimivat, mutta en osaa sanoa, moneksiko kerraksi noin pikkuruisista putkiloista riittää. Korosteväri on kauniin kullanhohtoinen ja näyttää kivalta luomilla ja poskipäillä.

Kiva idea tällainen minijuttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!